Turnbull Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Nego, nije beg cicija. Aj sad uzvrati zapraćivanjem, da me lepša polovina ne bi iščlanila sa foruma :)
MayDay Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Svidja mi se tvoja devojka. Imaš blessing s moje strane. :D
archi Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Vidiš, ovo je džentrifikacija:http://www.glasistre.hr/multimedija/mozaik/poceo-outlook-festival--358711
gagorder Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 ja sam sa novog beograda a tamo je to deo folklora. zato postujem tu kulturnu specificnost i pored rizika od povremenog zamrznutog paradajza koji pada sa 13 sprata.u juvenalovoj trećoj satiri lepo stoji da je lakomislen onaj ko žuri kući na večeru a nije sastavio testament -_-dakle, to je bio folklor i u starom rimu i šta im je falilo.
kim_philby Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 u juvenalovoj trećoj satiri lepo stoji da je lakomislen onaj ko žuri kući na večeru a nije sastavio testament -_-dakle, to je bio folklor i u starom rimu i šta im je falilo.u ovom slucaju ono sto je dobro jupiteru-junalu, dobro je i meni volu.
Hella Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) britanci zabrinuti za cene nekretnina. 'House prices fall when migrants move in' because neighbouring houses are left empty and fall into disrepair, says economistAreas with many migrants suffer from lower prices, claims economistDerelict properties and crowded homes cause fall, he addedRead more: http://www.dailymail...l#ixzz2fu1fkWGb If I wanted to live next to people from overseas I would move there.+741 Edited September 25, 2013 by Hella
Hella Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 videću te kad ti se nasele u komšiluk , pa ti padne cena kretnine.
belch Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 sreca pa ne planiram da ikad imam nekretninu kojoj ce moci da padne vrednosta i taj bicikl sto ce da mi maznu kad ga ostavim na hodniku sigurno vise znaci njima ako ce im biti za obrok nego meni koja mogu da kupim isti takav -_-
fonTelefon Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 http://news.yahoo.com/swedish-gypsy-file-brings-racial-profiling-fears-083608862.html
nemoderisani Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) Ja sam živeo u ulici gde je 80% ljudi romske nacionalnosti, i većina je tu oterana s Kosova. Šetali su polugoli sa golom decom, bilo ih je nebrojeno u malim udžericama, ali nikad ništa nije nestalo, ni bajs, ni nakit niti bilo šta za 6-7 godina... Tačnije jednom su mi džankiji upali u stan u prizemlju i odneli kutiju s lekovima, ali ništa drugo. Romi su se držali za sebe ali bili ok prema svima. Jednom su na nekoj žurci koju sam pravio između osnovne i srednje i gde sam se prvi napio i onesvestio, ostali poslednji da mi pomognu da sredim stan, i ako su padobranci, Cigani, ne znamo se, itd. Naravno, ništa nije nestalo.Mnogo godina kasnije sam kratkotrajno boravio u pritvoru i zatvoru, i procenat Roma u tim institucijama je mnogo veći nego na ulici, skoro da ih je pola. Tu su zbog mnogo manjih dela nego belci. Sitna krađa ili tuča uglavnom, naspram ubistava, silovanja, dilovanja heroina i sličnog.I da, napušim kurcem antirasističkim svakog ko ne želi Rome u svom kraju. Edited September 30, 2013 by nemoderisani
Recommended Posts