MayDay Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Podeli sta ima na Twitteru za nas koji tamo ne zalazimo :)Učlani se da me zapratiš. U ova dva dana sam zahvaljujući Simu i Ana Mariji dobila 20 folouera i zilion fejvova i poneki ritvit.Pa tako, nadigli se svi ovi pametnjakovići aforističari što ih Dig onda opisao pa prolivaju po sirotici. Ima i ponekog finog sveta tamo.Uglavnom, rastrgli je kako je rasista, razmažena i slično.
bergasa19 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Pa jeste rasista i razmazena. Ili da joj kazu da je glupa.
Аврам Гојић Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Učlani se da me zapratiš. U ova dva dana sam zahvaljujući Simu i Ana Mariji dobila 20 folouera i zilion fejvova i poneki ritvit.Influencity is a way of live!
MayDay Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Pa jeste rasista i razmazena. Ili da joj kazu da je glupa.Pa i ja sam sve to rekla, pa mi sad neka tugica. Influencity is a way of live!Ti si Vasudevo uticajan izdaleka. Citiraju te tviteraši. Inače, tamo ona Lana Budimlić što slika cipele i selfies ko Biljana Srbljanović kačila linak na PPP da je ovde najbolje informisati se o Bliskom Istoku. Eto, da znate.
Turnbull Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Vasa postao influenser. Očekujem nastup na sledećoj Tvitomaniji u duetu sa Zapadom Todorovićem.
MayDay Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Vasa postao influenser. Očekujem nastup na sledećoj Tvitomaniji u duetu sa Zapadom Todorovićem.I ti da se učlaniš da me pratiš.
Hella Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) to sto oni bacaju smece kroz prozor ne znaci da ovi sto se bune nisu goveda nacisticka. meni je bacanje smeća kroz prozor kul jer ga kapiram kao subverzivni akt samooslobađanja od stega "pristojnog" potrošačkog društva, u fazonu, evo ti kusur kapitalisto.ali ima ovde na forumu neki naci koji se hvalio kako u martinkama redovno išutira smeće po zgradi (sirovina, pa ništa ne konta), možda bi on hteo neko objašnjenje. Edited August 29, 2013 by Hella
kim_philby Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 meni je bacanje smeća kroz prozor kul jer ga kapiram kao subverzivni akt samooslobađanja od stega "pristojnog" potrošačkog društva, u fazonu, evo ti kusur kapitalisto.ali ima ovde na forumu neki naci koji se hvalio kako u martinkama redovno išutira smeće po zgradi (sirovina, pa ništa ne konta), možda bi on hteo neko objašnjenje.ja sam sa novog beograda a tamo je to deo folklora. zato postujem tu kulturnu specificnost i pored rizika od povremenog zamrznutog paradajza koji pada sa 13 sprata.
Turnbull Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ne brini Hella, sve će to da reši veberizacija. Ko baca đubre kroz prozor nikad neće biti spasen.
panta rhei Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Učlaniću devojku :) Nemam ti ja taj tviter.toliko o rodnoj ravnopravnosti. pa valjda moze sama da se uclani u pm, ne moras ti za nju. :P
Turnbull Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Podelili smo dužnosti ravnopravno - ja nju učlanjujem, ona mene iščlanjuje :)
Recommended Posts