Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Sad je momenat da Kim nadje onaj tekst :D
koji tekst?@gag: propust je sto je neko nije poslao da sadi pirinac. ona ne razlikuje osnovne pojmove. koji je smer zavrsila na fpn, zna neko?Sent from Bender's iPad using Tapatalk
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

Posted
:lolol:Ma Nebojša mi je jaran, ako je to stvarno on stavio.
video od mene a ja od tebe :DSent from Bender's iPad using Tapatalk
Posted
koji je smer zavrsila na fpn, zna neko?
politikologija.
Posted
@gag: propust je sto je neko nije poslao da sadi pirinac. ona ne razlikuje osnovne pojmove.
e daj nemoj, pogledaj ko sve završava i ko je sve već završio fakultet umesto da sadi pirinač. hajde sad da proširimo diskusiju na FPN i još da ispadne da su za ovo đubre od teksta odgovorni oni što su sastavljali prijemni, a ne urednik politike. razvodnjavaš kime, pa makar to bilo u ime pravedničkog gneva prema BU.
Posted

Ako je neko obrazovanje ovde zakazalo onda je to ono osnovnoskolsko. Mada bih rekao da je zakazalo i vaspitanje, ono kucno.

Posted

Jojj, meni je sad nešto žao. Mislim ne u osnovi, ali nadigo se sad ceo tviter na nju, a devojka brani master za koji dan. A ona je jednostavno samo jako glupa. :(Inače, neki ljudi citiraju Vasudevu sa Anrijem na tviteru. :D

Posted
A ona je jednostavno samo jako glupa. :(
da je samo glupa ne bi imala kolumnu u politici i ne bi se gurala gde joj nije mesto. ona dobro zna šta hoće i treba je tovariti zbog toga.
Posted

alkar Zapad u sridu

Zapad Todorovic@ZapadTodorovic1hSutra od 10-14h, mi aktivisti kluba LIBEK cemo džentrifikovati onog klošara što sprečava razvoj ćoška iza Meka na Terazijama.
Zapad Todorovic@ZapadTodorovic1hNaći ćemo se kod spomen-ploče u znak sećanja na džentrifikaciju glumca Dragana Maksimovića od strane kreativne srednje klase sa štanglama.
Posted
da je samo glupa ne bi imala kolumnu u politici i ne bi se gurala gde joj nije mesto. ona dobro zna šta hoće i treba je tovariti zbog toga.
A znaaam. :(
Posted
e daj nemoj, pogledaj ko sve završava i ko je sve već završio fakultet umesto da sadi pirinač. hajde sad da proširimo diskusiju na FPN i još da ispadne da su za ovo đubre od teksta odgovorni oni što su sastavljali prijemni, a ne urednik politike. razvodnjavaš kime, pa makar to bilo u ime pravedničkog gneva prema BU.
vise prema savremenoj civilizaciji ^_^nisam bas previse ozbiljan plus poznajem neke i pametne i fine koji su finisirali FPN te bi bilo jako glupo da ih trpam u isti kos s njom. mene vise smara cinjenica da je ovaj polu-proizvod neko kome se daje ovakav prostor i tu politika treba da pati.@luba: kviskoteka je zlo.
Posted
alkar Zapad u sridu
Oj, Zapade, samo reci,džentrifikovaćemo kao preci!260px-MilosObrenovic_1848.jpg
Posted
Jojj, meni je sad nešto žao. Mislim ne u osnovi, ali nadigo se sad ceo tviter na nju, a devojka brani master za koji dan.A ona je jednostavno samo jako glupa. :(Inače, neki ljudi citiraju Vasudevu sa Anrijem na tviteru. :D
Podeli sta ima na Twitteru za nas koji tamo ne zalazimo :)
Posted

Gancizacija Dizeldorfa Ovi Nemci bi samo neka resenja.Od kako su Rumunija i Bugarska pristupile Evropskoj uniji, iz ovih zemalja dolazi sve više siromašnih Roma u Nemačku. Posebno je pogođen grad Duisburg. Građani su iznervirani, a grad preopterećen. Ima li rešenja?Kukuruzni klipovi, plastične posude i mnoštvo flaša, leže razbacani oko zgrada u duisburškoj gradskoj četvrti Rajnhauzen. Smrdi na urin, prljavština je na sve strane. U tom smeću dečaci igraju fudbal. Balkoni na zgradama zatrpani su odećom, tepisima i satelitskim antenama. Stanovnici ove zgrade, koju u međuvremenu zovu "problematičnom kućom", koriste struju iz dvorišta i to ilegalno. "Nemojte se previše približavati zidu zgrade, moglo nešto da vam padne na glavu, šolje, pelene... Ljudi ovde bacaju smeće kroz prozor", priča Rolf Karling.

Posted

pa lepo je to, šta se bune, goveda nacistčka.

Posted

to sto oni bacaju smece kroz prozor ne znaci da ovi sto se bune nisu goveda nacisticka.