yolo Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Devojka je inace Pancevka pa mozda treba biti blazi prema njenom povezivanju rasta broja splavova sa raseljavanjem Roma.
archi Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ova cica je neka masterica.Da je mažoretkinja, bila bi super cica, praktično riječka čka čka i džentrifikovala bi se na Jadran.Ovako, ona se džentrifikuje po Politici i mi ju sada čačkamo. Eh.A mogla je ovo, kao i ove cice:http://www.youtube.com/watch?v=eXct3RPC--k
MayDay Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Devojka je inace Pancevka pa mozda treba biti blazi prema njenom povezivanju rasta broja splavova sa raseljavanjem Roma. Fair enoughA šta se desilo u Pančevu?
yolo Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 azotara.ajao, pa cicana je dobila superste nagradu erste banke, verujem da ce im se dopasti da vide da su povezani sa ovakvim misljenjima.
Аврам Гојић Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 U Pancevu splavovi nisu simbol za devastaciju priobalja.
gagorder Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 U Pancevu splavovi nisu simbol za devastaciju priobalja.a na sorboni?
luba Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 eh sad, dabovicu. dolazila je bar jednom u beograd, pohvaljuje usce soping centar.
dunja Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ajao, pa cicana je dobila superste nagradu erste banke, verujem da ce im se dopasti da vide da su povezani sa ovakvim misljenjima.a jos je i mladi talent drzavnog fonda Srbije i stipendista Evropske unije. milinica
yolo Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) pa to je taj neunistivi pi-arpa nista, pisite kome mozete. ja sam pisao neveni petrusic i erste banci. Edited August 29, 2013 by gazza1
belch Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Devojka je inace Pancevka pa mozda treba biti blazi prema njenom povezivanju rasta broja splavova sa raseljavanjem Roma.
*edited by mod Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 (edited) Devojka je inace Pancevka pa mozda treba biti blazi prema njenom povezivanju rasta broja splavova sa raseljavanjem Roma.Ima logike. Fino obezbedjenje sa Sounda i Hot Messa bi ocas posla regulisalo taj nezgodni problem Roma koji je oterao Savamalu u tihovanje. Edited August 29, 2013 by pavllle
dunja Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ja sam mislila da je koriscenje te reci ekskluzivno pravo Ivane Zigon ^_^
Recommended Posts