August 29, 201311 yr Devojka je inace Pancevka pa mozda treba biti blazi prema njenom povezivanju rasta broja splavova sa raseljavanjem Roma.
August 29, 201311 yr Ova cica je neka masterica.Da je mažoretkinja, bila bi super cica, praktično riječka čka čka i džentrifikovala bi se na Jadran.Ovako, ona se džentrifikuje po Politici i mi ju sada čačkamo. Eh.A mogla je ovo, kao i ove cice:http://www.youtube.com/watch?v=eXct3RPC--k
August 29, 201311 yr Devojka je inace Pancevka pa mozda treba biti blazi prema njenom povezivanju rasta broja splavova sa raseljavanjem Roma. Fair enoughA šta se desilo u Pančevu?
August 29, 201311 yr azotara.ajao, pa cicana je dobila superste nagradu erste banke, verujem da ce im se dopasti da vide da su povezani sa ovakvim misljenjima.
August 29, 201311 yr eh sad, dabovicu. dolazila je bar jednom u beograd, pohvaljuje usce soping centar.
August 29, 201311 yr ajao, pa cicana je dobila superste nagradu erste banke, verujem da ce im se dopasti da vide da su povezani sa ovakvim misljenjima.a jos je i mladi talent drzavnog fonda Srbije i stipendista Evropske unije. milinica
August 29, 201311 yr pa to je taj neunistivi pi-arpa nista, pisite kome mozete. ja sam pisao neveni petrusic i erste banci. Edited August 29, 201311 yr by gazza1
August 29, 201311 yr Devojka je inace Pancevka pa mozda treba biti blazi prema njenom povezivanju rasta broja splavova sa raseljavanjem Roma.
August 29, 201311 yr Devojka je inace Pancevka pa mozda treba biti blazi prema njenom povezivanju rasta broja splavova sa raseljavanjem Roma.Ima logike. Fino obezbedjenje sa Sounda i Hot Messa bi ocas posla regulisalo taj nezgodni problem Roma koji je oterao Savamalu u tihovanje. Edited August 29, 201311 yr by pavllle