Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 mijatovic je nevidjeni ziheras, cim neko od bitnijih igraca dobije dve licne uopste ga ne uvodi do kraja poluvremena.
Feindouno Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Zasto sere Drenovcu zbog one trojke? Zasto je problem da nakon 2 vezane sutnemo i trecu?
Feindouno Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Kako su doktorski odigrali ovaj zadnji napad. Litvanci, ne nasi.
bergasa19 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 tako deluje ali ipak mi imamo vise razigranih igraca.Ovu tekmu bi trebao da pogura Vujosevica
tsva Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 dosta glupe poslednje dve minute ali sa obzirom da su to jos deca nije ni toliko vazno
keitel Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 (edited) Našim visokim igračima, osim Bešovića, fali upravo visina.Klupa je tanka, malo igrača u rotaciji ima neku bitniju ulogu. Zna li neko da mi objasni čime je ovaj Lambić zaslužio ovoliku minutažu? Edited July 10, 2011 by bad_lieutenant
tkd7334 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Bice ovde dosta prilike za detaljniju analizu ali jedna genralna stvar je poprilicno jasna, barem meni. Nasi igraci su def. tehnicki potkovani, u nekim elementima vise nego Litvanci, ali su oni toliko snazniji da ti tehnicki elementi jednostavno ne mogu doci do izrazaja. Odbrana se postavi dobro, medjutim nasi bekovi ne mogu da se iskopaju iz bloka kod dva na dva dobrih dve tri sekunde. Centri i krila zagrade ali su konstanto ispod kosa. Na drugoj strani, postavimo napad, ali prvi element dva na dva sa vrha kapice koji treba da pokrene sve ostale kretnje ne moze da prodje jer Litvanci bukvlano prolaze kroz blokove. O reketu da ne pricamo. Nasi centri i krila nema fore da zavrse nesto iz kontakta. Nista, samo da agresivno skupljamo i zatvrimo makar reket, i nadamo se da ih sut nece sluziti. Na drugoj strani, da se malo Bogdanovic oslobodi i da lopta ide malo brze bez driblinga... pa sta bude.
Feindouno Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 koji je moj cvetkovicu stade covjek u kontri 2 na 0
kim_philby Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 vadi li litvanski trener ovog monstruma, da prostite?
hattori Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 i oce li ovaj konj za mikrofonom najzad pogoditi - valanciunas...
Recommended Posts