tom Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 najbolji igrac je cvetkovic, ne znam zbog cega juce nije bio na nivou na kome je igrao celo prvenstvo. Prosto, po meni barem. Zato sto je Bogdanovic izforsirao, nije bas odigrao timski...izgleda da ni Drenovcu ne odgovara ta postavka igre.Velickovic me opet prijatno iznenadio, izvukao je veliki teret u zavrsnici pogotovo, posle ona dva izforsirana fula Bogdanovica mislio sam da nemamo mnogo sansi, kada ono prc.
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 (edited) Prosto, po meni barem. Zato sto je Bogdanovic izforsirao, nije bas odigrao timski...izgleda da ni Drenovcu ne odgovara ta postavka igre.Velickovic me opet prijatno iznenadio, izvukao je veliki teret u zavrsnici pogotovo, posle ona dva izforsirana fula Bogdanovica mislio sam da nemamo mnogo sansi, kada ono prc.nema to nikakve veze sa tim.ko je velickovic? Edited July 10, 2011 by kojot
John_Malkovich Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Prosto, po meni barem. Zato sto je Bogdanovic izforsirao, nije bas odigrao timski...izgleda da ni Drenovcu ne odgovara ta postavka igre.Velickovic me opet prijatno iznenadio, izvukao je veliki teret u zavrsnici pogotovo, posle ona dva izforsirana fula Bogdanovica mislio sam da nemamo mnogo sansi, kada ono prc.da nije bogdanovica juce bilo, danas bi argentinci imali cast biti ishpricani.
John_Malkovich Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 nema to nikakve veze sa tim.ko je velickovic?Novica.
Feindouno Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ameri jedva uzese peto mjesto, 1 razlike protiv Australije Lamb 2/16 iz igre ali je ipak dao kos za pobjedu.
dare... Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dok gledam,stalno zaboravljam da su omladinci u pitanju pa se nerviram, kad greše, kad stanu, pa ne znaju, šta će i kome će, kad uvaljuju loptu onom ko je vezao poene da nastavi da siluje i dalje i sl.Nervira me Bešović, klempo jedan spori... A onda konstatujem da ima 2.20 i da je garant bar duplo bolji od Vraneša u njegovim godinama...Nerviraju me Cvetković i Bogdanović na smenu...A u stvari se radi o izvanrednim talentima...Jedino me je onaj Guja prijatno iznenadio poslom koji odradjuje... Evo sad ću da izguglam da vidim gde taj igra, ali ako imate neku insajd info, javljajte... Elem, Marko Gujančić -Mladost Čačak, 202cm sept1992... Eto novog materijala za Mutu možda, sad kad su mu oteli Čakarevića...
Djuro Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 na koju li je svetinju mislio?kocobo prijatelju, kocobo.sta drugo?
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 dal ce biti neki kojottm za utakmicu veceras?ako si u zemlji imas na rts-u, a ako si van zemlje imas na eurosportu. ako nemas nista od navedenog onda ce biti streama ovde:http://www.firstrowsports.eu/watch/72657/1/watch-serbia-vs-lithuania-%5Bu19%5D.html
kim_philby Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ako si u zemlji imas na rts-u, a ako si van zemlje imas na eurosportu. ako nemas nista od navedenog onda ce biti streama ovde:http://www.firstrowsports.eu/watch/72657/1/watch-serbia-vs-lithuania-%5Bu19%5D.htmlhvala!
Feindouno Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Braca Rusi treci, bila zanimljiva utakmica, ove argentinske smrdljive opet srale trojke (11/21) ali dzaba im sve.
misko maric Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ne znam šta je veća besmislica...Prozivati Cvetkovića, koji je, koliko pratim, naš najbolji igrač na prvenstvu. A mislim da je godinu dana mladji od ostalih.Ili pričati kako je Bogdanović forsirao. Verovatno bi manje forsirao da nam organizacija igre nije bila raspad, ali dobro...Inače, meni je ovaj Vujošević OK, a od manje istaknutih skroz mi je interesantan Mitrović.U svakom slučaju, najbolje želje klincima. Nevezano za svetinju koju brane.
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 strajnic i mijailjevic, dream team.
Recommended Posts