hattori Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 :Hail: :Hail:uf, dobismo a valjda ne mozemo gore od ovoga...bogdanovic...
Кристофер Лумумбо Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 cvetkovic.kakav choker.cvetkovic je igrac sa najvecim mudima na ovom prvenstvu. on je sve samo ne choker.
tkd7334 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Mi smo danas bili losi, ali tesko je bilo biti gori od Argentinaca... Retko dezorganizovana ekipa.
Feindouno Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 imam hendikep na -5,5, i padnem zbog glupe tehnicke+1da ne vjerujes
Кристофер Лумумбо Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 svaka cast, pobeda bez najboljeg igraca. kako sada zaustaviti onu masineriju?!
hattori Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 cvetkovic je igrac sa najvecim mudima na ovom prvenstvu. on je sve samo ne choker.videli smo.molim lepo, nek me demantuje u finalu...-_-
sekretar Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 +1da ne vjerujesma davno se ja oprostio al kad dadosmo kos na 0,4 do kraja , skocih i posle ovo, jedan od najglupljih padova
Fins fleet Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Prva utakmica koju odgledah na ovom prvenstvu. Bogdan, sta reci. Onaj Vujosevic isto solidno odigrao, Cetvorka sa zajebanim prezmenom na G isto solidan. Besovic kao da je popravio mehaniku, bolje kretnje ima, vise mi lici na centra, Ne znam sta je sa Cvetkovicem, ali ovo je daleko od onoga sto je ovaj igrao i u seniorskoj konkurenciji. Nadam se da je samo do ove utakmice.
John_Malkovich Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 cini mi se da je bolja ekipa pobjedila.onoj deliji sve ulazilo i trica su pogadjali. s druge strane su pravili dosta neforsiranih gresaka argentinci a i bogdanovic se okupio za sve utakmice dosad. vise nego potrebno je bilo.
John_Malkovich Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 volio bi da virujen da imamo sta traziti sutra, ali mi logika govori da se kanim toga.demant?
Recommended Posts