MangupIzCivilstva Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Proveri malo bolje Macvan je 89-to...ma zajebavam se, pocet cu stavljati smalije sa ironicnim postovima.
Кристофер Лумумбо Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 pobedili smo italiju.http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php...p;nav_id=374237neka mi javi neko na pm koji parapsihopatolog radi u sportskoj redakciji sajta. :D
Joe D Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Sutra ce Kanter da napuni Muslija licnim greskama, i to ce biti to, jer rezervnog centra nemamo. Nije ni ovo los uspeh, s obzirom na to ko nas vodi.
Teixeira Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nije ni ovo los uspeh, s obzirom na to ko nas vodi.ovo je upuceno ka vladi, shta?
Кристофер Лумумбо Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 andjusic bas razvaljuje na ovom takmicenju.
Joe D Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 (edited) ovo je upuceno ka vladi, shta?Jeste. Nista licno, ali covek koji se toliko proslavio radom sa mladjim kategorijama partizana ne bi trebalo da dobije priliku da se bavi dalje mladim kategorijama. I meni je licno dosta sumnjiva selekcija i raspored minutaze ove ekipe, no ne bih mnogo o tome da ne bude da bolje znam od trenera.edit: kad smo vec kod Vlade, pogledajte njegovu izjavu posle ovog meca na fibinom sajtu. priceless Edited August 1, 2009 by Joe D
Joe D Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 (edited) ukljucujte se brzoako ne valja link, ima ovde. Edited August 1, 2009 by Joe D
los borrachos Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ekstra stream. Samo sledeci put malo ranije da se postavi i 1 Tegi je usao da cestita i celiva
Joe D Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cim je lik postavio na onm forumu i ja sam ovde. Sigurno ce sutra biti nesto, mozda se i javna kuca seti da kupi prava.Dobra je ovo generacija, kada se pridoda nedovic imamo dobre igrace na svim pozicijama. Jaramaz i Andjusic ponovo dobri. Kanter je zverina.
hattori Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 i 1 Tegi je usao da cestita i celivapa gde nece?!osvetili su cara lazara, 1 obilica i 9 brace jugovica!
Recommended Posts