3 hours ago3 hr 59 minutes ago, Heaviside said:Ko je tatin sin? Drezgić?Jesi cuo nekada za igraca koji placa da bi igrao.Eto i taj nivo smo dostigli.
3 hours ago3 hr 1 minute ago, Блок_64 said:Pogledaj kada igramo odbranu ko mora da igra ko ne mora da igra.Video sam ovo. Deluje mi i da su unutar ekipe odnosi nikakvi.
3 hours ago3 hr 5 minutes ago, Блок_64 said:Jesi cuo nekada za igraca koji placa da bi igrao.Eto i taj nivo smo dostigli.Čuj čuo, jebo tj. bio jeban nije meni lično niko uništio karijeru ali jeste bilo toga i krajem 90ih/početkom 2000ih. uzimala su se zlata redovno ali obično je 10 igrača išlo po zasluzi i dvojica koja direktno ili indirektno plate. nisam znao da se to radi i danas i to u u19 repki.
3 hours ago3 hr meni zapalo za oko da je nasa reprezentacija sastavljena od iskljucivo igraca 2006koliko se secam po pravilu su se na u19 vodili i mladji talentovani igracia koliko vidim u drugim reprezentacijama itekako ima igraca 2007, pa i 2008
3 hours ago3 hr u onoj marinovicevoj 2005 generaciji meni bode oci tomasevicev sindoduse to je i dalje siri spisaki iskreno, nemam pojma kakav je igrac, ali mi cinjenica da ne moze da se izbori za minute u okk beogradu u miskovoj podruznici kod avdalovica dosta govorie: 203 visoki centar bez suta Edited 3 hours ago3 hr by pbg12345