Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Savo da ima 10cm vise imao bi preko 2 metra. Neznatno je nizi od Micica, nije visina nekakav problem.

Sto kaze Blok deluje da mu dodaju koji cm po internetu, def izgleda krace od tih navodnih 193/4. Tom utisku doprinosi i prosecan raspon ruku, tu ga Vasa sa onim saketinama solidno sije. Na stranu sto je Micic medju juniorima bas strcao kao ekstra kvalitet, nekonstantan al video se visok plafon

• Replies 6.7k
  • Views 531.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

2 hours ago, Profesionalac said:

Imam osećaj da se na Kritu svake godine igra neko prvenstvo mlađih kategorija :D

Obično se jedno uvek igra tamo, jedno u nekoj baltičkoj zemlji. 

U pravu je Blok, Beograd je domacin sledece godine.

• Author

jel ima negde to zvanicno?

Juniorke su se plasirale u polufinale na EP. Nisu dobile nijednu utakmicu u grupi, u eliminacionoj fazi su dva od dva. I one su se plasirale na U19 SP sledece godine.

Edited by Micko8

Ova kadetska selekcija mi izgleda kao privatni tim Bjelica i Danilovica. Dva skracen beka koja se ispucavaju i kojima je sve dozvoljeno na terenu i sve im se tolerise. Dobili smo nemacku koja jeste dosta jaka ekipa to su dokazali i na turniru u Spaniji ali mi se uopste ne svidja kako igramo.

Kadeti su poceli turnir sa tri pobede u grupi. Ono sto brine u ovoj selekciji je nenormalno forsiranje Bjelica i Danilovica, na svakoj utakmici se takmice ko ce gore da odigra. Prvi igrac je kao neka zvezda Reala Madrida a drugi je sin presednika KSS:fantom:

Edited by Micko8

Igramo protiv Finske u sesnaistini finala turnira.

5 hours ago, Micko8 said:

Igramo protiv Finske u sesnaistini finala turnira.

osmini*

jao ovde je onaj retardirani sistem takmicenja gde niko ne ispada iz pocetnih grupa :ajde:

Edited by spaceploitator

sto barem ne proba da igra pavlovic malo vise izgleda da nije toliko los

Dosta igraca koji igraju malo u ekipi su kvalitetni igraci ali sta ces kada neki moraju da igraju po svaku cenu pre njih i uz to da divljaju koliko zele.

Edited by Micko8

danilovic neki put mnogo bas srlja ja bi voleo da se da sansa susicu i karalicu vise

Bikic,Andjelkovic,Kralic i Susic su meni licno najzanimljiviji igraci koji igraju spolja kod nas. Od visokih igraca Pavlovic i Zelic ali oni jedva da igraju na utakmicama.