Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Savo da ima 10cm vise imao bi preko 2 metra. Neznatno je nizi od Micica, nije visina nekakav problem.

Sto kaze Blok deluje da mu dodaju koji cm po internetu, def izgleda krace od tih navodnih 193/4. Tom utisku doprinosi i prosecan raspon ruku, tu ga Vasa sa onim saketinama solidno sije. Na stranu sto je Micic medju juniorima bas strcao kao ekstra kvalitet, nekonstantan al video se visok plafon

Posted
2 hours ago, Profesionalac said:

Imam osećaj da se na Kritu svake godine igra neko prvenstvo mlađih kategorija :D

Obično se jedno uvek igra tamo, jedno u nekoj baltičkoj zemlji. 

Posted

U pravu je Blok, Beograd je domacin sledece godine.

Posted

jel ima negde to zvanicno?

Posted (edited)

Juniorke su se plasirale u polufinale na EP. Nisu dobile nijednu utakmicu u grupi, u eliminacionoj fazi su dva od dva. I one su se plasirale na U19 SP sledece godine.

Edited by Micko8
Posted

Ova kadetska selekcija mi izgleda kao privatni tim Bjelica i Danilovica. Dva skracen beka koja se ispucavaju i kojima je sve dozvoljeno na terenu i sve im se tolerise. Dobili smo nemacku koja jeste dosta jaka ekipa to su dokazali i na turniru u Spaniji ali mi se uopste ne svidja kako igramo.

Posted (edited)

Kadeti su poceli turnir sa tri pobede u grupi. Ono sto brine u ovoj selekciji je nenormalno forsiranje Bjelica i Danilovica, na svakoj utakmici se takmice ko ce gore da odigra. Prvi igrac je kao neka zvezda Reala Madrida a drugi je sin presednika KSS:fantom:

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted

Igramo protiv Finske u sesnaistini finala turnira.

Posted (edited)
5 hours ago, Micko8 said:

Igramo protiv Finske u sesnaistini finala turnira.

osmini*

jao ovde je onaj retardirani sistem takmicenja gde niko ne ispada iz pocetnih grupa :ajde:

Edited by spaceploitator
Posted

sto barem ne proba da igra pavlovic malo vise izgleda da nije toliko los

Posted (edited)

Dosta igraca koji igraju malo u ekipi su kvalitetni igraci ali sta ces kada neki moraju da igraju po svaku cenu pre njih i uz to da divljaju koliko zele.

Edited by Micko8
Posted

danilovic neki put mnogo bas srlja ja bi voleo da se da sansa susicu i karalicu vise

Posted

Bikic,Andjelkovic,Kralic i Susic su meni licno najzanimljiviji igraci koji igraju spolja kod nas. Od visokih igraca Pavlovic i Zelic ali oni jedva da igraju na utakmicama.