Jimmy Kowalski Posted August 3 Posted August 3 Auuu, kakva ludnica. Klinci u finalu posle 2 produzetka, Kostic dao trojku u poslednjoj sekundi. Obavezno odgledajte 6 1
Miki_belavista Posted August 3 Posted August 3 2 minutes ago, Papovac said: kakav cirkus jbt, ja batalio na 1 minut pre kraja ja isto,,mislio da je vec gotovo....
mikiking Posted August 3 Posted August 3 5 minutes ago, Papovac said: kakav cirkus jbt, ja batalio na 1 minut pre kraja isto
Micko8 Posted August 3 Posted August 3 Kostic je kod Vuleta pomocno osoblje, ako jednom u godini dobije loptu treba da bude srecan a najtalentovaniji je bek u ovoj ekipi.
Кристофер Лумумбо Posted August 3 Author Posted August 3 Idemooooo! ali kako je onaj sudija klosar dao tehnicku kad se radovao zbog one trojke. 1
Jimmy Kowalski Posted August 3 Posted August 3 Cista tehnicka bila. Jebiga, ne slavi se tako glupo. Dobro da nas nije kostalo poraza. Nek mu to bude nauk za ubuduce..
Micko8 Posted August 3 Posted August 3 Chosen people , izraelski lobi Svaka cast Dimitrijevicu za ona dva pogodjena slobodna bacanja, spasio nas je veceras. 1
Кристофер Лумумбо Posted August 3 Author Posted August 3 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Cista tehnicka bila. Jebiga, ne slavi se tako glupo. Dobro da nas nije kostalo poraza. Nek mu to bude nauk za ubuduce.. Ma budalastina, bukvalno bi suspendovao sudiju zbog toga, nula osecaja. 1
bradilko Posted August 3 Posted August 3 15 minutes ago, Micko8 said: Kostic je kod Vuleta pomocno osoblje, ako jednom u godini dobije loptu treba da bude srecan a najtalentovaniji je bek u ovoj ekipi. pa kako to moze? pa ja bih im jebao sve zivo i mrtvo i izbacio iz kosarke zbog ovakvih stvari. unistavaju karijere deci. 1
Jimmy Kowalski Posted August 3 Posted August 3 1 minute ago, bradilko said: pa kako to moze? pa ja bih im jebao sve zivo i mrtvo i izbacio iz kosarke zbog ovakvih stvari. unistavaju karijere deci. Kostic igra promenljivo, cas dobro, cas lose. Zna Vule sta radi, tako da mani da mu jebes sve zivo i mrtvo. Ne treba ti takav komentar. Nosioci ekipe su Drezgic i Dimitrijevic..
Micko8 Posted August 3 Posted August 3 (edited) Super je to sto se veruje Savi i sto on ima najvise loptu u svojim rukama ali brate nas svaki napad traje 20 sekundi gde je on ima u svojim rukama. Zato nam igra uopste nije tecna, treba da se veruje i nekim drugim igracima u ekipi. A ne da se neki igraci posle prve ili druge greske salju na klupu. Edited August 3 by Micko8
bradilko Posted August 3 Posted August 3 On 3. 8. 2024. at 23:19, Jimmy Kowalski said: Kostic igra promenljivo, cas dobro, cas lose. Zna Vule sta radi, tako da mani da mu jebes sve zivo i mrtvo. Ne treba ti takav komentar. Nosioci ekipe su Drezgic i Dimitrijevic.. ma kakav drezgic. nikad igrac od njega. to se videlo kad ga je ubacivao zeljko. nit pregled igre nit 1 na 1 nit neki sut izvanredan docim je dimitrijevic odmah pokazao da moze biti poseban. citam bloka i ovog micka koji je objektivan glede reprezentacije i ne svidja mi se to sto citam glede forsiranja i zapostavljanja igraca u tim kategorijama. talentovanog klinca odmah snimis. odmah vidis da je topic poseban kao i dimitrijevic ali ovog drezgica. nista tu nema posebno osim sto je napucan i jak u tim godinama. i treba kritikovari sve te trenere koji ne vide to i forsiraju mediokritete koji ce im doneti medalju bez da dobijemo igraca u seniorima. 2
Recommended Posts