Кристофер Лумумбо Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 ma bice nego jos uvek nisam isao do hana, a drug zaboravio da ponese diskove kada je dolazio proslog vikenda.
Кристофер Лумумбо Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 micic bas ima veliku minutazu u prvom timu megavizure. na zadnjoj utakmici je igrao 32 minuta. bas bi bilo dobro da se oni plasiraju u superligu.
1n54jd3r Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 micic bas ima veliku minutazu u prvom timu megavizure. na zadnjoj utakmici je igrao 32 minuta. bas bi bilo dobro da se oni plasiraju u superligu.Totalno si u pravu. Ozbiljno racunaju na njega. Cak ga odmaraju u juniorskoj ligi. Neretko decko sakupi i preko 10 asistencija po mecu.
Joe D Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dobar je Vasilije, izuzetno zreo za svoje godine, potencijalno zver u odbrani. Mada, mislim da ima neku protekciju kod Miska, prevelika je to minutaza za nekog od 16 godina.
1n54jd3r Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 (edited) Dobar je Vasilije, izuzetno zreo za svoje godine, potencijalno zver u odbrani. Mada, mislim da ima neku protekciju kod Miska, prevelika je to minutaza za nekog od 16 godina.Pa takav kvalitet i treba gurati pa makar na ustrb rezultata. A kada Misko preuzme nekoga od Covica, onda tu ima da se izgura igrac bez sumnje. Edited December 10, 2010 by 1n54jd3r
Joe D Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 kakav je to kojot kad nista ne izvestava? Miljenovic imao triple double u poslednjem kolu, 24,14,12 i drugi mec za redom 50 indeks. U nedelju u vizuri duel Micic - Miljenovic, bilo bi lepo da imamo nekog ppp izvestaca sa utakmice.Kad pocinje superliga? Miljenovic puni 18 pocetkom aprila, mozda bi Partizan mogao da ga registruje, posto kapiram da je izvesno da ce da pali iz FMPa.
Кристофер Лумумбо Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 kakav je to kojot kad nista ne izvestava? Miljenovic imao triple double u poslednjem kolu, 24,14,12 i drugi mec za redom 50 indeks. U nedelju u vizuri duel Micic - Miljenovic, bilo bi lepo da imamo nekog ppp izvestaca sa utakmice.Kad pocinje superliga? Miljenovic puni 18 pocetkom aprila, mozda bi Partizan mogao da ga registruje, posto kapiram da je izvesno da ce da pali iz FMPa.isao bih ja sigurno, ali najverovatnije necu biti u beogradu.
Timmy Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Bilo bi zanimljivo da se to odgleda. Kad pocinje? Ja bih verovatno isao, ako nije u subotu.
Joe D Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 U nedelju u podne. Ni ja nisam u BGu, isao bih. Kome nije daleko Tosin bunar i nema posledice subotnjeg klabinga, nije los termin.
Lutador Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Ne igra se u Tošinom bunaru već u hali Vizura sport u Zemunu.Juče sam gledao FMP - Beovuk, fenomenalna utakmica. Domaće izvukao Miljenović, davao je sjajne asistencije, posebno bitne kada je Beovuk igrao zonu. Bezbradica mi se i ne dopada previše, u ligi ima nekoliko boljih centara od njega. Kod Beovuka Sočanac jako dobar mada je pao na polju kondicije na polovini 3. četvrtine. U nedelju očekujem tesnu pobedu FMP-a, mislim da će prevagnuti to što imaju dužu klupu.
Timmy Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Cek, zar se hala Vizura ne nalazi u ulici Tosin bunar u Zemunu?
Timmy Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Skroz sam smetnuo sa uma da su napravili i ovu halu Jos da su napisali broj u Cara Dusana, nije to bas mala ulica..
Joe D Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 (edited) Googlamo za vas: CARA DUŠANA 105edit: retard Edited December 24, 2010 by Joe D
Timmy Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Komentar je bio primedba na tekst gde su sve napisali osim adrese nove hale.
Recommended Posts