Кристофер Лумумбо Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 tacno, to sam zaboravio da napomenem. svaka cast covicu, svi u klubu su odusevljeni zbog ovoga. veoma lep gest.
Кристофер Лумумбо Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 http://www.juniorskaligakss.com/sr/box.php?id=12&t=1289145409
1n54jd3r Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kakva utakmica je bila Partizan - Mega. Mega u poslednjoj cetvrtini gubila i 7 razlike ali uspela da izbori produzetak i na kraju zasluzeno slavila.
tom Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kakva utakmica je bila Partizan - Mega. Mega u poslednjoj cetvrtini gubila i 7 razlike ali uspela da izbori produzetak i na kraju zasluzeno slavila.Ako si gldao i ako ti se da ?! Mega, jeli imaju sirinu na centarskim pozicijama, kakvi su u reketu?
1n54jd3r Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ako si gldao i ako ti se da ?! Mega, jeli imaju sirinu na centarskim pozicijama, kakvi su u reketu?Pa centarska linija im je vise no ok, barem starteri. N. Vujovic je `93., 210cm, protiv partizana je imao 15 skokova, 10 poena i 3 blokade, a Bojic koji je odlican i napadacki i odbrambeno je podbacio protiv partizana ali u ova 4 kola je treci u ligi po indexu korisnosti. Dosta su tvrdi i jaki za svoj uzrast.
Кристофер Лумумбо Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 (edited) isa sam da gledam ove moje protiv vizuere. izgubili smo 119-66 ali sam veoma zadovoljan kako su odigrali kada su se malo opustili. nasi igraci u poredjenju sa njihovim izgledaju kao pioniri. imaju dva veoma visoka igraca dok morava nema centra. naravno, bolji su i igracki. pored micica, koji je njihov najbolji igrac, veoma mi se dopao reljic koji je veoma dobar suter. pored micica najbolji je bio sin pedje bojica koji je dosta visok i ima bas veliki raspon ruku.pored vujovica su svi izgledali kao mala deca ali nije ostavio neki utisak. Edited November 28, 2010 by kojot
Wyatt Earp Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Crno-beli junaci izgubili od Hemofarma 37 razlike, doduše igrali su bez dva ponajbolja igrača, ali opet...Indeks 126:26
ivamehiva Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 kojote, ova naša deca ništa ne znaju :( spremaj se za derbi začelja 20. marta, ima da vas odvalimo 6 razlike :P
Кристофер Лумумбо Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 kojote, ova naša deca ništa ne znaju :( spremaj se za derbi začelja 20. marta, ima da vas odvalimo 6 razlike :Pspremam se, ali prvi derbi je sledece nedelje. :Ddrug kaze da ce biti zadovoljan ako izgube manje od 30 razlike ali ja mislim da cemo vas odrati
ivamehiva Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 spremam se, ali prvi derbi je sledece nedelje. :Ddrug kaze da ce biti zadovoljan ako izgube manje od 30 razlike ali ja mislim da cemo vas odrati kako sledeće nedelje, zar ne igrate sa vrščanima?ili menjate raspored u sred prvenstva?
Кристофер Лумумбо Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 da, pobrkao sam, igramo tek 19. decembra. mi ne menjamo domacinstva kao neki...
ivamehiva Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ovo su naša deca ovaj jedini centar koga imamo veze nema sa životom... istina, imamo jedno tajno oružje, ali neću baš sve karte da ti otkrivam :)
Кристофер Лумумбо Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 ma vazno da imate igrace preko dva, to je vec dovoljno za pobedu, mi smo doveli centra visokog 195cm i bicemo za nijansu jaci.
Кристофер Лумумбо Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 http://www.persija.net/statistika/live.php?id=fmp_crvizgubili smo od FMP-a
Joe D Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Sasa Avramovic je u ovom kolu imao 41 poen 10 skokova i 6 asistencija protiv Mege.Nego kojote, sta bi sa tekmama koje si obecao? <_<
Recommended Posts