Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

• Author

klinac iz hana rodjen 1995. potpisao za armani dzins. steta sto necu moci da ga gledam u juniorskoj ligi. bio je na onom bodiroginom kampu i tamo su ga skauti zapazili. u utorak je zreb za jedinstvenu juniorsku ligu, a utakmice krecu valjda sledece nedelje.

Jel znas bar sta igra klinja, ili kako se zove?

• Author
Jel znas bar sta igra klinja, ili kako se zove?
preziva se delibasic, ne znam kako se zove. rekli su mi da je visok 193 i da igra sve sto se od njega trazi. fizicki je vec dosta jak, a ljudi iz kluba kazu da se ocekuje da bude visok barem 205. gledao sam ga nekoliko puta na turniru u basketu pre godinu dana i delovao je dosta dobro. samo mora da popravi sut. ima dosta talentovane dece u hanu trenutno zato sto su tu dolazili najbolji klinci iz okruzenja. moj drug vec 5-6 godina sa njima radi u kontinuitetu. sada ce imati najmladju ekipu u ovoj juniorskoj ligi, a kaze da je generacija 98' jos bolja od ove. verovatno ce biti zadnji u ovoj juniorskoj liga a videcemo kako ce izgledati za dve godine.btw, najbolji klinci igraju i u prvom timu i imaju ozbiljnu minutazu.

Tesko da moze da naraste 12 cm od 15. godine.

• Author
Tesko da moze da naraste 12 cm od 15. godine.
ja sam bas tad porastao 17 cm. :D

Kojot dvometras :o

• Author
Kojot dvometras :o
tacno 200cm :)

Jel kucas? :P

• Author
Jel kucas? :P
kucao sam nekad kao pera bozic, sad ne mogu da se odlepim od zemlje.

kojot dvometraš :o

kucao sam nekad kao pera bozic, sad ne mogu da se odlepim od zemlje.
znači i sad si kao pera božić... :D
  • Author
znači i sad si kao pera božić... :D
dobro, nisam se bas toliko raspao. :Dkad smo vec kod partizana, u kojoj hali igra partizanov b tim?
dobro, nisam se bas toliko raspao. :D
to ćeš najlakše da ustanoviš ako odigraš 1 vip forumaški basket sa zajcevom 1 na 1 :D nogo, kojote, vreme je da osnuješ menađersku agenciju "hanbasket"...mislim, kad su deca već toliko talentovana, a tvoj ortak trener...imaš sve preduslove <_<
  • Author

ma nema tu nikakve love, samo troskovi. jedina satisfakcija je da ce nekada neko dete postati dobar igrac.lovu zaradjuju i ljudi koji organizuju letnje kampove.

kad smo vec kod partizana, u kojoj hali igra partizanov b tim?
U hramu kosarke na Novom Beogradu.
  • Author
U hramu kosarke na Novom Beogradu.
odlicno, to mi je u komsiluku. jel znas ko jos igra u 1 hramu?