Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

U 2005-om nosecem godistu  kod nas su top igraci Topic, Stankovic, Markovic, Jovic , Djulovic Gacic . Ja verujem da i od Malesevica moze da ispadne koristan kosarkas. Kada uporedim njega i Marjanovica u istim godinama, Malesevic je mnogo napredniji od Bobiju kada je u pitanju sama pokretljivot . Ima jos nekih igraca u 2005-om godistu od kojih bi moglo da ispadne nesto kao Gagic iz Zvezde na primer, bio je  na pipremama pa otpao pred pocetak prvenstva , mada mi nije jasno zasto , posto je ovde sigurno imao mesta. Top prospekt kada je u pitanju Evropa u 2005-o godistu je verovatno centar Mara is Spanije.

Edited by Micko8
  • Hvala 1
Posted

Meni se čini da su najveći 2005. prospekti igrali U19. 

I MVP prvenstva Španac iz razvojne, a naročito Sarr iz Francuske mi deluju kao da bi ovde na pola gasa izdominirali.

A bilo ih je još, samo nisam imena upamtio. 

• Hvala 1
Posted

Jurišević dominira. 

Kad se pojavio pre 20 godina bio je užasan, a od tada nekako uspeva da iz dana u dan, iz prenosa u prenos, nazaduje. 

Posted

nisam gledao mlade kategorije ihaaaa

kakva je ovo divljina od košarke

:wub:

naša značajno, španska na momente

Posted

topic kida sa ovim prodorima, drzi nas u utakmici 

Posted

Znao sam da ce Topic osuriti finale, veliki igrac vec sada.

Posted (edited)

Borimo se jebiga, bolji su, ali nije tako jasno. 

Top je za sada najbolji na terenu, strašno čita igru, menja ritam i završava na obruču. Samo šut da navežba. 

Edited by kralj
Posted

gonzales bas jeben, deluje da ce biti igracina

jos je 06

• +1 1
Posted

Mora Bogoljub hrabrije.

Šetaju nam se kroz reket samo tako. 

Mnogo imaju perspektivnije i elegantnije igrače, spram ovog našeg rudarenja, sve sam Pol Dzorz do Pol Dzordza. 

Posted (edited)

Koliko sudije navlace za spance kao da se finale igra u spaniji a ne kod nas. Ona kradja Musickog i faul Misicu gde ga Mara drzi oko struka dok ovaj hvata defanzivni skok su samo ilustracija toga, da ne spomninjem nedosudjene faulove nad Topicem kod prodora. Musicki je pravi pitbul u odbrani niko pored njega nema laku utakmicu, secam se kako je Topica maltretirao u finalu ANGT turnira u Beogradu pre nekoliko meseci. Jos samo kada bi prestao da drnda sa loptom u napadu i da je prosledi cesce Topicu . Misic na svakoj utakmici dobija po 3,4 banane na ovom turniru. Kako bi nam ovde u ovom finalu dobro legao Stankovic kao drugi kreator igre pored Topica.

Edited by Micko8
Posted (edited)

@kraljhoce u drugom sigurno

morali su se cuvati i od faulova, imamo samo tri visoka jbg

pavle je igrao celu prvu maltene, posle kad je napravio drugi odmah ga izveo

fali jovic mnogo jbg

sa druge strane i oni igraju sa 8 igraca, uz malo srece mogli bi mi njih uvesti u dodatni problem sa faulovima 

Edited by pbg12345
Posted (edited)

Vidim Gacic bodri drugare sa tribina i on bi nam lepo sada legao.

Edited by Micko8
Posted

Zasto u sred leta u poluvremenu reprezentacija nam Ilija Kovacic sa kapom Deda mraza iznosi cinjenice o Nicholasu Jockichu?

Posted

Taman se ponadah da je jurišević zaglavio neki bife