July 29, 20231 yr Kako je Topic brz sa loptom u rukama a donosi odlicne odluke, steta sto je Misic dobio 2,3 banane na njegove asistencije.
July 29, 20231 yr 13 minutes ago, pbg12345 said: a jbt koliko je drven misic, dva zicera masi fali jovic ove mnogo Da su poveli Malesevica prikucao bi sve one zicere.
July 29, 20231 yr Just now, kralj said: Ovih poslednjih par minuta je na obe strane Beni Hil. ozbiljno se blamira topic pre svega
July 29, 20231 yr Topic se uopste nije blamirao tu nego Ristic. Usput je poslednjih 4 minuta utakmice igrao rovit, nadam se da nije nista ozbiljno bilo kod onog pada. Edited July 29, 20231 yr by Micko8
July 30, 20231 yr Dobro je bilo ovo, naročito odbrana u drugom poluvremenu gde smo primili 21 poen i pored nekih gluposti u završnici. Fali nam još 1 centar, onaj Španac sa 221 će nam biti problem večeras.
July 30, 20231 yr Onaj Švaba ko mutombo jbte, jel imao 10 bandži? I onaj Rus, taj bi mogao super ozbiljan igrač da postane, ne znam koliko ima godina.
July 30, 20231 yr Just now, hooyadahoo said: Onaj Švaba ko mutombo jbte, jel imao 10 bandži? I onaj Rus, taj bi mogao super ozbiljan igrač da postane, ne znam koliko ima godina. Rus je 2006. Godinu dana mlađi od konkurencije, velika razlika u tim godinama.
July 30, 20231 yr Velika je razlika ako je taj igrac gradjen kao neko ko ima 17 godina , rus je gradjen kao neko ko je u srednjim dvadesetim godinama, on ima vex formirano telo a i igracki deluje zrelo mada juce nije blistao, imao je tu i tamo po neki dobar potez Edited July 30, 20231 yr by Micko8
July 30, 20231 yr 3 hours ago, Djolle said: Dobro je bilo ovo, naročito odbrana u drugom poluvremenu gde smo primili 21 poen i pored nekih gluposti u završnici. Fali nam još 1 centar, onaj Španac sa 221 će nam biti problem večeras. Mogli su da povedu Malesevica i on je preko 220 cm , barem u tom dulu je mogao da bude koristan.
July 30, 20231 yr Ko su top prospekti evropske košarke sa ovog prvenstva? Pratio sam samo izveštaje naših, Topa sam jedino gledao više puta... Na ppp sam prvi put čuo za Mićića, Gudurića, Porzingisa, pa je red da se nastavi 😊