Feindouno Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OimGQ-KA4GsVidi se nas haoticni posljednji napad kao i famozni faul.
Fins fleet Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ne verujem da je ovo svirao. Da je bila seniorska konkurencija, taj sudija u zivotu vise ne bi svirao utakmicu znacajniju od borbe za opstanak u zonskoj ligi.
Feindouno Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 30 razlike izgubili drugo poluvrijeme?I ja idiot ne igram protiv nasih u ovim utakmicama za plasman, ocigledno je da su psihicki nestabilni
Jose Raul Capablanca Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 istina. samo što je đokić po opštem mišljenju imao talentovanije individualce na raspolaganju, a to ispuštanje razlike im se desilo nekoliko puta zaredom.Naša A reprezentacija nije dala Turcima nijedan koš u produžetku, to je 5 minuta, pa to ne pokazuje da je Duda loš trener.Da je moglo bolje da se reaguje - verovatno jeste, ali to je jedna greška, nikako nešto što može da oceni nekog kao dobrog/lošeg stručnjaka. Uz to Litvanci imaju onog ludaka na centru preko koga je neverovatno teško dati koš, odavno nisam video toliko dominantnog igrača...
Joe D Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Krecu kadeti danas, odmah na startu highlight prvenstva Jankovic vs Saric.Ova generacija bi mogla da bude dobra, ne znam kakvi su ostali pa ne bih da dajem procene o dometu. Imamo dobrog pleja i bekove i ovu zivotinju na cetvorci, ne znam kakvi su nam centri. I Majic bi trebalo da je dobar igrac.
Кристофер Лумумбо Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 pregazili smo nemackujel ovaj nikola radicevic iz partizana? to je njihov najtalentovaniji klinac?
albiongate Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Od kadeta, cini mi se da jedino Nikola Radicevic (novi Tripkovic) i Dusan Ristic (zbog mladosti i projektovan rast) mogu dogurati do seniorske repke. Mogao bi i Nikola Jankovic ali pod uslovom da poraste (tada bi mogao biti vrhunska cetvorka)ili da popravi spoljnu igru (sut, dribling, footwork) kako bi igrao na trojci. Zasad, njegova igra prolazi u kadetskom i juniorskom uzrastu. Ali plasim se da ne postane prosecan tweener u seniorskoj kosarci.
Wyatt Earp Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kadeti dobili Litvaniju 76:74. a ovako je bilo na 7:17 pre kraja :)
Team_Penske Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Osvetili starije kolege na skoro identican nacin, doduse ipak je grupna faza
albiongate Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Milan Macvan + atletske sposobnosti - kosarkaska intelegencija = Nikola Jankovic.
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 pobedili smo grcku i igracemo cetvrtfinale protiv turske.
Recommended Posts