pasha Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 (edited) Ovo je dobijeno zato sto se Izrael samoubio a ne mi dobro odigrali. Djokic je katastrofalno vodio poslednjih 5 minuta. Klinci su na 4 min pre kraja prestali da igraju napad, sutirali trojke preko ruke sa 10m od kosa u poslednjim sekundama iz napada u napad, on to gleda i ne prekida Cista sreca da su oni promasivali bacanja. Kod nas ne vidim nijednog igraca kvaliteta njihovog keca-Jakova. Po meni znacajan potencijal. Nas kec nema levu ruku, kako mozes da igras kosarku, da te pozovu u reprezentaciju a ne znas da koristits levu ruku i to kao kec, to je najosnovnija osnova kosarke da naucis da koristis obe ruke... Sto sam video, Radakovic po meni ima neki potencijal ako bi se dobro radilo sa njim. Ostalo slabo ali cu da gledam i protiv Slovenaca u polufinalu, mozda me neko razuveri. Edited August 4, 2022 by pasha
Joe D Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Just now, pasha said: Klinci su na 4 min pre kraja prestali da igraju napad, sutirali trojke preko ruke sa 10m od kosa oni tako igraju inace
pbg12345 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 13 minutes ago, Milošica said: Bas im je stalo, vidi se. Luka Andric X faktor protiv Spanaca, ako sam ga ista naucio na basketima ispred zgrade 2
pbg12345 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 bolje za usi da si ga vukao da je visi 4,5 cm bio bi dobra cetvorka
Milošica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 (edited) Pre par meseci je poslednji put bilo, covek veci od mene Slazem se jebiga, zarobljen izmedju pozicija. Edited August 4, 2022 by Milošica
Joe D Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 nadam se da niko osim mene nije dovoljno lud da gleda ovo 1
Milošica Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Just now, Joe D said: nadam se da niko osim mene nije dovoljno lud da gleda ovo 1
kralj Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Što je najgore Španci su katastrofa 15 minuta od ovih 18Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
James Marshall Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 ovo je za ginisa šta smo promašili u ovih posljednjih par minuta, uključujući i bacanja.
kralj Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Do tada smo sva sreca pogadjaliPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Joe D Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 5 minutes ago, kralj said: Što je najgore Španci su katastrofa 15 minuta od ovih 18 Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka protiv ove nase ekipe je dovoljno da se stane u stav u odbrani i zagradi kos, nema sile mi kosa da vidimo. nista posebno ova spanska generacija, ona godinu dana mladja im 3 puta talentovanija. a nama 10 puta.
Recommended Posts