Joe D Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Sranje :( Ali mislim da niste svesni koliki je poduhvat ovo sto su momci uradili. Svaka im cast.
Mauci Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ProduzeciDa, obicno se igraju produzeci kod rezultata 67-66.
Timmy Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Da, obicno se igraju produzeci kod rezultata 67-66.Ne seri. Prvo mi je izbacilo 66:66 kraj
Mauci Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ovi carevi na Areni najavljuju produzetke Zajebo ih Timmy :P
Vasilij Zajcev Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 zivo me zanima kako je Nastic napravio taj faul u napadu. na sekund do kraja...
Кристофер Лумумбо Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 meni stream na fiba.com sljakao perfektno sve vreme. neverovatno sta smo uspeli da izgubimo. nema narocito talentovanih igraca u nasem timu a zamalo smo pobedili litvaniju na njihovom terenu.nije nastic napravio faul u napadu vec je petkovic napravio faul, odnosno svirali su nepostojeci faul sekund pre kraja. to nije bitno posto smo sami ispustili ogromnu prednost.
Feindouno Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 zivo me zanima kako je Nastic napravio taj faul u napadu. na sekund do kraja...Promasili trojku preko 6 ruku na neke 3 sekunde do kraja, Litvanac hvata, krece da napravi korak-dva i sutne, medjutim okliznuo se i prosuo po parketu a sudac svira faul Petkovicu koji je bio na bar pola metra odatle, nije ga pipnuo
Кристофер Лумумбо Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 ono sto mene vise birne je cinjenica da je ovo verovatno prva generacija gde ja ne vidim igraca koji ima potencijal da jednog dana igra u a selekciji. mozda ce neko napredvati narednih godina ali individualnei dometi ovih igraca nisu veliki.
Recommended Posts