Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ovo je veoma naljutilo porodicu Vuković, a na "Facebook" profilu otac Vladimir je napisao da "preziru KS Crne Gore".

"Evo na šta su sve spremni ljudi iz Košarkaškog saveza Crne Gore, da naštete detetu od 14 godina i privremeno ga spreče da zaigra na Evropskom prvenstvu za Srbiju. Ovo su napravili namerno i iz nemoći, svesni da će Andrija ipak biti licenciran u FIBA kao srpski igrač u narednih par meseci. Ne mogu da kažem da vam ovo na obraz služi, jer obraz prvo treba da imate a sada krenite da vam pokažem kakvu kičmu imaju Vukovići i šta znači karakter kod ljudi. Preziremo vas kao porodica, a sada zapamtite ovo obećanje – makar jednom sa balkona Grada Beograda zagrmeće poruka Srbima u Crnoj Gori ali i vama bubašvabe jedne odvratne! Do tada, ja ću svjedočiti istinu o vama, spremajte se, spreman sam!", napisao je Vuković.

Nadam se da je  decko bas toliko talentovan kada su hteli vec sada da ga ubace u kadetsku reprezentaciju.

Posted

Ovaj sina vec popeo na balkon. :isuse:

Posted
21 minutes ago, MiddleClass said:

Ovaj sina vec popeo na balkon. :isuse:

to je dobro. i srdjan je tako za novaka govorio kad je trazio sponzore

Posted

Ako je sa 14 godina 1,98. Onda će narasti na 2,10, šta znači još jedan visoki igrač u najavi. Nama trebaju vanjski igrači. Imamo samo Bogdanovića, Micića, Gudurića i možda Nakića za budućnost. A od četvorki i petica već imamo gužvu Jokić, Milutinov, Petrušev, Simanić, Smailagić, Pokuševski, Ilić, Koprivica, Vukčević.

Posted
1 hour ago, Ros said:

to je dobro. i srdjan je tako za novaka govorio kad je trazio sponzore

nadamo se da ce ga i on jednog dana izvaditi u kafani i vikati da je taj kurac napravio svetskog sampiona. 

Posted

Danas sa  Finskom za opstanak u Diviziji A, ako dobijemo  utakmicu  obezbedili smo opstanak, bice tesko.

Posted

dobise turci francusku. ima na kraju opet da osvoji ekipa koju smo dobili u rupi, a mi da ispadnemo u b diviziju.

Posted

Turci standardno dobri u juniorima a u seniorima ih nema nigde.

Posted
3 hours ago, Micko8 said:

Danas sa  Finskom za opstanak u Diviziji A, ako dobijemo  utakmicu  obezbedili smo opstanak, bice tesko.

Ako im dozvolimo previše šuteva sa plave linije i budemo imali manji procenat osvojenih bulija, može svašta da se desi.

Posted

Francuzi su bili kadetski prvaci  u ovoj generaciji, mada im fali nekoliko najboljih igraca na ovom prvenstvu. Spanci su bili 8 tada   sada igraju polufinale. Crnogorci kao domacini drugi, sada se bore za opstanak kao i mi.

Posted

Ljusta borba sa loptom u svakom napadu.

Posted

Dobro je opstase u Diviziji A ,jer    ne znam  kako bi generacija rodjena 2002 uspela da se vrati  nazad, oni su jos ocajniji od ovogodisnje juniorske reprezentacije. Pitanje je sta cemo skupiti za U20 B diviziju sledece godine ,  mislim da ce  najbolji igraci rodjeni 2000 godine rado  odjebati tu akciju, neki  od njih ce verovatno biti i draftovani.

Posted
On 1.8.2019. at 10:49, Кристофер Лумумбо said:

nadamo se da ce ga i on jednog dana izvaditi u kafani i vikati da je taj kurac napravio svetskog sampiona. 

To je valjda vidicev cale radio, a ne srdjan

Mada moguce da je urbana legenda

Iako se ercovi koji ga znaju kunu da je u pitanju ozbiljan komad budale, tako da...

Posted

Za dva dana pocinje kadetsko EP koje je ujedno i kvalifikaciono za U17 SP sledece godine, poslednja prilika da se popravi malo utisak kada su u pitanju mladje reprezentativne kategorije, mada uopste ne sumnjam da nas ceka Litvanija u nekom cetvrtfinalu sto znaci i kraj za nas.