July 27, 20195 yr Ima jedan ali ga non stop zapostavljaju u ovoj generaciji, jbg. ne igra za CZ,Partizan i Megu. Steta sto je Popovic povredjen i on bi doneo dodatni kvalitet ovoj ekipi.
July 28, 20195 yr tradicionalno im ne leze cak su i seniori uspeli da izgube od uvek neugodne nizozemske
July 28, 20195 yr videcemo kako cemo mi danas proci protiv uvek neugodne britanije. turcin sengun igracki isti macvan, sa nesto boljim fizikalijama. femerling kao trener deluje kao solidan nemac pojma, sto i nije neko iznenadjenje.
July 28, 20195 yr Pogledao 3min ovoga™. Nedelja je blagdan, ne treba ga kvariti ovakvim mučenjem. A i pogledao sam malo rostere ostalih ekipa, fali tu dobrih igrača.
July 28, 20195 yr izbaksuzirao si nam jebiga možda smo trebali da zadržimo crvene dresove ipak Edited July 28, 20195 yr by theanswer
July 28, 20195 yr Imacemo ogromne probleme sa spoljnim igracima u buducnosti ,osim ako se neko pojavi ne nadano , struka radi veoma los posao u mladjim kategorijama, ko i zasto forsira ove klince u klubovima i reprezentacijama je bas pitanje za brigu.
July 29, 20195 yr Danas protiv Turaka koji su nas eliminisali na U17 SP prosle godine. Da vidimo kako je uticao poraz od Velike Britanije na nase, inace Nemci ih odrali danas . Edited July 29, 20195 yr by Micko8
July 29, 20195 yr Mrsava je ova generacija, sem Pokusevskog , ne znam ko bi tu jos mogao u buducnosti da konkurise za seniorsku reprezentaciju a i on je visoki igrac, poput 4,5 igraca iz generacije rodjene 2000 godine, nema plejmejkera,bekova i krila ni u najavi.
July 29, 20195 yr Ako zaigra za nas a pitanje je koliko je i on dobar, ne mozemo ni da ga vidimo na ovim reprezentativnim takmicenjima.