Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

jebes ga, verovatno smo mogli da nadjemo stream i odgledamo to. pokusacu barem da nadjem snimak utakmice.

Posted
jebes ga, verovatno smo mogli da nadjemo stream i odgledamo to. pokusacu barem da nadjem snimak utakmice.
kachi neko na sport-scene tekme litvanije sa toga, pa ako si registrovan eto gde ce biti...
Posted

hoce biti negde nase sa turcima?

Posted

Samo litvanci do polufinala. Gledao sam samo prvo poluvreme njihovo protiv Poljske i dosta sam video. Strahovita ekipa, mogli su i na U20 da ih posalju, uzeli bi medalju garant.

Posted
Valanciunas protiv Francuske na poluvremenu ima 28 poena 7 skokova i 3 rampe za 16 minuta u igri :Hail:
niko kao Olexiy Len
Posted

Who the fuck je Olexiy Len i zasto si naprasno poceo da ga hajpujes po celom forumu?

Posted (edited)
Who the fuck je Olexiy Len i zasto si naprasno poceo da ga hajpujes po celom forumu?
ukrajinac, igra na u18http://www.fibaeurope-u18men.com/en/Default.asp?cid={0A5D217A-4698-4FA8-B126-60BCC13F0FEC}&teamID=2183&compID={2248A846-FA78-40FF-B03C-54B460890F45}&season=2010&roundID=7323&playerID=75836daj nadji link da gledamo litvaniju Edited by kojot
Posted

Znam to, nego ne vidim razlog da se toliko odusevljava igracem koji igra u ekipi koja se bori za plasman od 13. do 16. mesta, pa rekoh da mozda JRC zna nesto sto mi ne znamo na osnovu box score-a.

Posted

NCAA: Several major US Schools show interest in Nemanja Bezbradica from Serbia. Among them: Tennessee, Cincinnatti, Kentucky

Posted

Vlada je uspeo da izrotira svih 12 igraca u prvoj cetvrtini, ukljucujuci i Lukovica koji do sada nije ni igrao, a sada je bio starter. naravno, gubimo 21-14.

Posted
Vlada je uspeo da izrotira svih 12 igraca u prvoj cetvrtini, ukljucujuci i Lukovica koji do sada nije ni igrao, a sada je bio starter. naravno, gubimo 21-14.
tako igramo celo prvenstvo, sto je i logicno posto je on vujosevicev pomocni trener. ne znam da li je pametno igrati tako u mladjim kategorijama ili forsirati najtalentovanije.
Posted (edited)

hrvatska pobedila tursku. moramo veceras da pobedimo italiju da bi prosle dalje. ako pobedimo igracemo protiv letonije u cetvrtfinalu.mada, ako grcka izgubi od rusije pravi se krug.

Edited by kojot
Posted (edited)

Dobra je stvar sto izbegavamo Litvance definitivno u cetvrtfinalu jer 4. mesto jedino nije u opticaju.edit: ni prvo, naravno.

Edited by Joe D
Posted (edited)
Dobra je stvar sto izbegavamo Litvance definitivno u cetvrtfinalu jer 4. mesto jedino nije u opticaju.
jeste to dobro ali ako ispadnemo u cetvrtfinalu necemo moci da gledamo nasu reprezentaciju. ovako protiv litvanaca barem imamo siguran prenos. :D Edited by kojot