Кристофер Лумумбо Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 verovatno najgora geneacija od kada ja pratim kosarku. jel prenosi neko turnir?
TheBigFlegma Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nadam se da niko ne prenosi. Dosta mi je Filipa Čovića za 3 života.
Joe D Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 I nasi fenomenalni momci gube 13 razlike na poluvremenu od Ukrajine. podatak za filipojubitelje: za 2:27 koliko je nedovic menjao filipa, napravili smo rezultat 12:2 u nasu korist.
Кристофер Лумумбо Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 covic ima promaseni sut svakog minuta. klipa vredja inteligenciju ljudima koji vole kosarku. neverovatno da niko o tome ne pise. stoka ce da nas nabije 30 do kraja. bruka!!!
Кристофер Лумумбо Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 na kojoj poziciji igra ovaj milosavljevic? duda ga je pomenuo kao iznenadjenje na mediteranskim igrama, a i sada razvaljuje.
ZARKOVICI Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 (edited) Posle mediteranskih igara i blamaze od albanije kazu iz kss da su se culi i da su im dali punu podrsku umesto odma da su smenili onog retardinja Klipu.Ama to je sukob interesa on prosto mora da gura Covica jel mu od toga zavisi posao.Najbolje da ga drzi na klupi,letela bi mu glava...Hehe pogledajte statistiku Nedovica i Covica i sve ce biti jasno.Ova generacija je pustena niz vodu a za to je najodgovorniji moram da pomenem Ivkovic...mislim da je on postavio Klipu Edited July 16, 2009 by ZARKOVICI
Fins fleet Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Upropastena generacija jer nece uzeti zlato na nekim tamo mediteranskim igrama i slichnim glupostima? Ono sto im jeste upropasteno, to je jedno leto, koje su mogli da iskoriste na individualnom radu (videti pod Veseli). Kako ce proci ovamo, to je manje-vishe nebitno.
Teixeira Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ukrajina opra i hrvate, a chitam danas kako je klipan rekao da su losh tim
Кристофер Лумумбо Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 mi smo dobili nemacku. covic 23 poena.
Recommended Posts