Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Đubrad španska, sada nemaju pojma protiv ovih, Rugobe nigde.

Posted

Mrš u pičku materinu. Ovaj neki Tišma igra za Hrvatsku a Nakić i Jokić ne žele za Srbiju.

Posted (edited)

Na sajtovima RTS-a ili B92 nigde ni slovca o finalu tek završenog Evropskog šampionata za kadete u Novom Sadu. Ne verujemo da je to zbog epiloga (zlato Hrvatske), već, jednostavno, dešava se, u bujici raznovrsnih informacija sa svih strana i iz svih sportova, od kupa Indije u kriketu, preko druge švedske fudbalske lige, pa sve do nezvaničnog prvenstva sveta u hrkljušu, može nešto i da promakne ...

Edited by stoka
  • 3 months later...
Posted (edited)

Ne znam  da li je neko primetio ovde, Alen Smailagic igra u razvojnoj NBA ligi za  Santa Cruz Warriorse  ove sezone .  Mozda ovo postane trend  kada su u pitanju nasi mladi igraci.

Edited by Micko8
Posted

to je prilicno cudna situacija, verujem da je morala neka kombinacija da radi da bi prosao tamo. 

Posted

bas mi je drago da vidim da ubija na tom nivou, bio mi je jedan od omiljenih igraca na u18 prvenstvu. ima neki drejmond grin potencijal

Posted

Ako iz generacije 2000/2001 ne izvucemo barem pet igraca za seniorsku reprezentaciju, treba da se ugasimo.

Posted

Sine da iz svake generacije dobijemo po jednog da se udaramo u dupe od srece.

Posted

Nema sta da se udaramo Petrusev,Ilic,Paunovic,Trifunovic,Nakic,Koprivica,Pokusevski ,Pecarski , Smailagic, Popovic  su sve igraci koji imaju potencijal da igraju kosarku na visokom evropskom nivou ,neki od njih imaju i NBA potencijal.  Jo od njih ocekujem bas mnogo u buducnosti.

Posted

Petrušev i Smailagić jedino nešto igraju, dobra odluka da odu u Ameriku. Ilić nešto malo igra u Igokei ali nema slobodu da šutira, Pecarski ništa ne igra u Partizanu. Ne znam zašto Koprivica ne igra ove sezone za Floridu ako je isto godište kao Petrušev.

Posted
4 hours ago, Zed said:

Petrušev i Smailagić jedino nešto igraju, dobra odluka da odu u Ameriku. Ilić nešto malo igra u Igokei ali nema slobodu da šutira, Pecarski ništa ne igra u Partizanu. Ne znam zašto Koprivica ne igra ove sezone za Floridu ako je isto godište kao Petrušev.

naravno da ilic nema slobodu sutira, protivnik bi to jedva docekao. 

koprivica sledece sezone krece na koledz.

Posted

Ma da ne zna decko da sutira , juce se sastavio sa loptom:rolleyes: