Tromeđa Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Đubrad španska, sada nemaju pojma protiv ovih, Rugobe nigde.
Tromeđa Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Mrš u pičku materinu. Ovaj neki Tišma igra za Hrvatsku a Nakić i Jokić ne žele za Srbiju.
stoka Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 (edited) Na sajtovima RTS-a ili B92 nigde ni slovca o finalu tek završenog Evropskog šampionata za kadete u Novom Sadu. Ne verujemo da je to zbog epiloga (zlato Hrvatske), već, jednostavno, dešava se, u bujici raznovrsnih informacija sa svih strana i iz svih sportova, od kupa Indije u kriketu, preko druge švedske fudbalske lige, pa sve do nezvaničnog prvenstva sveta u hrkljušu, može nešto i da promakne ... Edited August 19, 2018 by stoka
Micko8 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 (edited) Ne znam da li je neko primetio ovde, Alen Smailagic igra u razvojnoj NBA ligi za Santa Cruz Warriorse ove sezone . Mozda ovo postane trend kada su u pitanju nasi mladi igraci. Edited December 2, 2018 by Micko8
Joe D Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 to je prilicno cudna situacija, verujem da je morala neka kombinacija da radi da bi prosao tamo.
spaceploitator Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 17 hours ago, Joe D said: to je prilicno cudna situacija, verujem da je morala neka kombinacija da radi da bi prosao tamo. https://sport.blic.rs/kosarka/nba/priznanje-za-nasu-kosarku-alen-smailagic-izabran-kao-cetvrti-pik-na-draftu-razvojne/3sv5s4d
spaceploitator Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 bas mi je drago da vidim da ubija na tom nivou, bio mi je jedan od omiljenih igraca na u18 prvenstvu. ima neki drejmond grin potencijal
Micko8 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Ako iz generacije 2000/2001 ne izvucemo barem pet igraca za seniorsku reprezentaciju, treba da se ugasimo.
Moća Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Sine da iz svake generacije dobijemo po jednog da se udaramo u dupe od srece.
Micko8 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Nema sta da se udaramo Petrusev,Ilic,Paunovic,Trifunovic,Nakic,Koprivica,Pokusevski ,Pecarski , Smailagic, Popovic su sve igraci koji imaju potencijal da igraju kosarku na visokom evropskom nivou ,neki od njih imaju i NBA potencijal. Jo od njih ocekujem bas mnogo u buducnosti.
Zed Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Petrušev i Smailagić jedino nešto igraju, dobra odluka da odu u Ameriku. Ilić nešto malo igra u Igokei ali nema slobodu da šutira, Pecarski ništa ne igra u Partizanu. Ne znam zašto Koprivica ne igra ove sezone za Floridu ako je isto godište kao Petrušev.
Joe D Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 4 hours ago, Zed said: Petrušev i Smailagić jedino nešto igraju, dobra odluka da odu u Ameriku. Ilić nešto malo igra u Igokei ali nema slobodu da šutira, Pecarski ništa ne igra u Partizanu. Ne znam zašto Koprivica ne igra ove sezone za Floridu ako je isto godište kao Petrušev. naravno da ilic nema slobodu sutira, protivnik bi to jedva docekao. koprivica sledece sezone krece na koledz.
Micko8 Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Ma da ne zna decko da sutira , juce se sastavio sa loptom
Recommended Posts