Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Jel' ima tamo neko vajber da javimo Aranitoviću da nema šut.

Posted

niko tu osim radanova..

simanic polako nestaje ako ga neki trener dasa ne resetuje.

aranitovic kao bik, zabije se i ne zna gde ce sa loptom.

jovanovic na klupi, blagi uzas i konfuzija na terenu..

Posted (edited)

auh kakvi sutevi za 3... 3 od 26, ne zna se koji promašaj gore izgleda

dosta lici ovo na ono u18 polufinale protiv valancijunasa gde isto poslednja cetiri minuta nismo dali kos. kosarkaski mag vlade jovanovic

Edited by spaceploitator
Posted (edited)

ovo nije bio faul

ali akcija na bursaca koji zida na 1.4 sekunde do kraja. ako su sudili faul.

Edited by Joe D
Posted

Kakvo kolosalno sudijsko jedenje govana

Posted

Trojku ne možemo da ubodemo i sutiramo ponovo 4,5 napada za redom.. Nismo dali koš skoro 3 poslednja minuta, bez akcije, bez koncepcije, pih. Iako možda ono nije bio faul, Francuzi zasluženo.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Posted

čini mi se da se često svira kao faul kada se ostvari kontakt pri skoku koji je dosta usmeren ka igraču, koji nije čisto vertikalan...diskutabilno, ali nije odluka skroz bez osnova

• 2 weeks later...
Posted

ozbiljan choke, izgubili smo 18 razlike poslednju cetvrtinu. ova ekipa bi bila mnogo zajebana da ima makar upotrebljivog pleja. petrusev razbija, pratice se gonzaga.

Posted

kolko sam primetio ovi naši bekovi veze sa vezom nemaju.ima 1 kovrdžavi i 1 koga usmere lagano u aut i on frljne neki pas bože sačuvaj..

plode pecarski i petrušev.

a trener nam je isto neki veliki mag..

Posted

kovrdzavi je trifunovicev sin. on cak nije bio ni toliko los.

Posted
15 minutes ago, Joe D said:

kovrdzavi je trifunovicev sin. on cak nije bio ni toliko los.

ograđujem se, gledao sam treću i pola četvrte. izgubio je neku loptu pri prenosu taako bezveze..

e bože ja mu gledao oca u zvezdi i zadru a trenirao sa stricem jedno vreme a sad sin njegov igra košarku.

a znači samo petrušev je neki potencijal za seniore? pecarski?

Posted

gubio je trifunovic lopte, ali ne bi ni trebalo da mu bude u opisu radnog mesta da to radi, no nije imao ko drugi. otprilike se i znalo za ovu ekipu da moze da ima taj problem, ali ostatak ekipe van pozicije organizatora je stvarno stvarno dobar i talentovan, i moze to da ispegla i napravi neki uspeh. zavisice dosta od trenera.

Posted

Nisam gledao prethodne utakmice, pogledao sam ovu protiv Crne Gore.
Utakmica je prelomljena onog trenutka kada je selektor zakucao za klupu Lakića i dao ključeve tima Trifunoviću, koji je iako se to ne vidi u statistici u broju asistencija uspostavio brži protok lopte u napadu, prenos lopte je takođe bio brži, s druge strane u switchevima na spoljnim pozicijama parirao je od 1-3.
Pecarski i Petrušev su odradili veliki deo posla u napadu, Petrušev i u odbrani, pored njih pozitivan utisak mi je ostavio Paunović, koji ima brz prvi korak, lep ulaz i odličan pregled igre, on je uputio asistenciju za trojku za izjednačenje u poslednjoj sekundi.
Ono što mu fali, čini mi se, i njemu i Trifunoviću je šut spolja, ali kliker za igru je tu kod obojice, a šut može da se navežba do nekog pristojnog nivoa.

Posted

aj odbranu sto ne znaju da igraju, ali ovo u napadu sto igramo je vaterpolo a ne kosarka. jebem ti domace alibi trenere.