harper lee Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Marko Guduric Rupa, vlasnik najgoreg riterna u istoriji kosarke, na kraju resio.
Miralem Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 samleli spance krajem trece i pocetkom cetvrte, steta sto su poslednjih 5 minuta cuvali 10 poena prednosti. al da ne serem, jeeeeeeeeeej, svaka cast!
Giggsy Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Bravo, momci! :ziga: Pravo dame, pa mladi, lepa uvertira pred trenutak kada ce Teo podici pehar u septembru
Кристофер Лумумбо Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 :) Jaramaz zmaj, omiljeni mi megin igrac. Lose je sto nemamo u20 igraca koji moze da igra u a timu.
kobni zelaya Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Dobro, Jokić bi možda i otišao na EP, da nije letnje lige.
Кристофер Лумумбо Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 (edited) Dobro, Jokić bi možda i otišao na EP, da nije letnje lige. Ne bi otisao, dobio bi poziv da ga je djordjevic planirao. Letnja liga je zavrsena za denver, a nba igraci jos uvek ne mogu da treniraju. Edited July 19, 2015 by Кристофер Лумумбо
kobni zelaya Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 A, ok, nisam to znao. Pa, bilo bi lepo da imamo nekog, istina. Ovaj Hernangomez je na španskom spisku. Mada mi ne izgleda da je trenutno dovoljno dobar za njihovu repku. Turci imaju tih mlađih igrača dosta, čini mi se.
harper lee Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 A, ok, nisam to znao. Pa, bilo bi lepo da imamo nekog, istina. Ovaj Hernangomez je na španskom spisku. Mada mi ne izgleda da je trenutno dovoljno dobar za njihovu repku. Turci imaju tih mlađih igrača dosta, čini mi se. Je l' ovaj na spisku ili njegov burazer?
Recommended Posts