Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Gudurić rešio, ali i Davidovac skokom u napadu.

• Replies 6.5k
  • Views 489.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Ma bravo!!!

Surova dominacija, svaka cast!

Marko Guduric Rupa, vlasnik najgoreg riterna u istoriji kosarke, na kraju resio. :lolol:

samleli spance krajem trece i pocetkom cetvrte, steta sto su poslednjih 5 minuta cuvali 10 poena prednosti. al da ne serem, jeeeeeeeeeej, svaka cast!

Bravo, momci! :ziga:

Pravo dame, pa mladi, lepa uvertira pred trenutak kada ce Teo podici pehar u septembru

Gudura mvp, molim lepo.

guduric je rupa odbrani

• Author

:)

Jaramaz zmaj, omiljeni mi megin igrac.

Lose je sto nemamo u20 igraca koji moze da igra u a timu.

Dobro, Jokić bi možda i otišao na EP, da nije letnje lige.

Браво! :Hail:

• Author

Dobro, Jokić bi možda i otišao na EP, da nije letnje lige.

Ne bi otisao, dobio bi poziv da ga je djordjevic planirao. Letnja liga je zavrsena za denver, a nba igraci jos uvek ne mogu da treniraju.

Edited by Кристофер Лумумбо

A, ok, nisam to znao. Pa, bilo bi lepo da imamo nekog, istina. Ovaj Hernangomez je na španskom spisku. Mada mi ne izgleda da je trenutno dovoljno dobar za njihovu repku. Turci imaju tih mlađih igrača dosta, čini mi se.

A, ok, nisam to znao. Pa, bilo bi lepo da imamo nekog, istina. Ovaj Hernangomez je na španskom spisku. Mada mi ne izgleda da je trenutno dovoljno dobar za njihovu repku. Turci imaju tih mlađih igrača dosta, čini mi se.

Je l' ovaj na spisku ili njegov burazer?

Ah, nisam znao da ih ima dvojica, ne znam.