Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Kakvi potezi Gudurica!

• Replies 6.5k
  • Views 489.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Da nismo primili neke ludacke koseve u poslednjim sekundama i s jedne noge Turci ne bi dali 15 poena za poluvreme.

ima neko potok?

Gudurić me po mentalitetu podseća na Bogdanovića, ista samouverenost i nadrkanost.

Reba se nameće. Tejić bistri PPP pa se uozbiljio, njih dvojica najbolji večeras. Davidovac je suvo zlato. Za Calaveru, Rakoč i Kuzma su pored terena u ćošku, bili su i sinoć.

Davidovac je "glue guy" definicija

Zagorac dopadljiv u ovom fokusiranom izdanju, ne istice se za sada mnogo u napadu ali smo s ulaskom njega i Davidovca zategli pozadi i oterali Turke od kosa. Mislim da nam jedno sedam-osam minuta nisu dali kos iz igre, a i to sto su dali posle je sve bilo spolja.

Edited by harper

untitled.png

:misko:

untitled.png

:misko:

Još jednom se prvi pojavio kada su se malo pre rukama potkacili Turcin i Zagorac, čini mi se. Mozda je trom, ali mi deluje da bi smeo da se posiba sa kim god.

Da se pobije ume, a da zakuca sa 209? Malopre je imao straobalan ulaz, šteta što iscure lopta.

Da se pobije ume, a da zakuca sa 209? Malopre je imao straobalan ulaz, šteta što iscure lopta.

+1 Bas steta za taj ulaz

Davidovac je Savanovic in the making

Guduric se preporucuje Radonji. :lolol: