Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Ode stream. :cry:

• Replies 6.5k
  • Views 489.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Jedino sto je gore od onoga sto je Zagorac prikazao na terenu jeste njegov govor tela.

Kao da su mu pre meca javili da mu je cela familija poginula u saobracajci. Ne moz glavu da podigne.

6 izgubljenih, malo je previše. Valjda će malo da se trgne u polufinalu.

Koliko je ovdje kukanja, a ljudi dobili sve meceve... :D

Kukanje na Zagorca, ne na ostale.

Btw, osim Davidovca, svideo mi se i onaj mrsavko sa brojem 7, Risticevic ili tako nekako. Verovatno nece biti nista od njega, al decko fino igra.

Rakićević. On već ima prilično minuta u Metalcu. Malo me bune podaci na Fibinom sajtu, piše na primer da je Tejić 204, a i za Rakićevića bih rekao da je viši nego što piše.

Stari podaci, verovatno. Sajt ABA kaže da Tejić ima 209, a Rakićević 204.

Ne glea™ niko klince? Zagorac pokazuje znake života, a i Tejara pokazuje da ume da spusti loptu i ode jako do samog kraja.

Otkad je Rakoc s momcima, sad ga prvi put vidim?

Mislim da smo im napravili seriju 18-0, nisu dali kos otkako je ono Kosut seo na klupu u prvoj :D

Pravimo seriju 18-0, bilo 17:10 za Turke pred kraj prve, Rebara i Jaramaz dali trojke za 16:17 na kraju prve, sad je 28:17 za nas. 3:28 do kraja poluvremena.

U Rebaru ušao duh Đenke i duh MWilla odjednom.

Izgleda da Rebic nije samo na Istagramu blejao sa Djenkom i Will-om  :) izbacio je i juce i danas po koji potez u njihovom stilu.

edit: Johann brzi

Edited by Segundo

Tejara baca™ gore od Šeka.