Кристофер Лумумбо Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Ja sam iz tvog posta skontao da smo pukli 200-30 razlike, kliknem da vidim statistiku kad ...kad ono poraz. <_<
Joe D Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ocajna staistika.Trenutno me jako mrzi da racunam koje sve kombinacije su u igri, ali odokativno bih rekao da idemo na bracu hrvate u cetvrtfinalu.
Кристофер Лумумбо Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 ma lako moze da se desi da ispadenemo, a taman sam resio da uzmem karticu i uplatim ono sranje na fibinom sajtu da gledam polufinale i finale.
Timmy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ...kad ono poraz. <_<Kad sam malopre pogledao pisalo 5 razlike za nas. Ja mislio to konacan
Jose Raul Capablanca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Kad sam malopre pogledao pisalo 5 razlike za nas. Ja mislio to konacan Drugar, inače hrvatski sportski novinar, je bio na tekmi, na zadnjoj četvrtini, kaže da nas je Nedović ukopao, na +2 i minut do kraja Đokić viče da se lopta drži do kraja napada, mali šutira na polovini istog, onda na -1 i 20-ak sekundi do kraja pravi korake...Imali smo i posle toga šansu, ali Mitrović promašio trojku za pobedu.Ako pobedimo Grke, bićemo možda i drugi u grupi, mada je drugi/treći nema neke posebne razlike..
Feindouno Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 in last 5 minutes of halves 25-2 for Ukraine. Serbians lack stamina or heart. Or both.
Joe D Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Tja, nama je 5 od 7 bitnih igraca u rotaciji godinu dana mladje. 90. godiste je bulja.
Jose Raul Capablanca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Tja, nama je 5 od 7 bitnih igraca u rotaciji godinu dana mladje. 90. godiste je bulja.tačno, mada ne znam da li će 91. stići da odigra neko prvenstvo svog godišta...
Feindouno Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Selektor ne misli da je godiste problem:Selektor U20 reprezentacije Srbije Boško Đokić razočaran je odnosom pojedinih igrača posle poraza od Ukrajine na EP u Hrvatskoj."Na kraju poluvremena smo sa plus osam otišli na minus osam, što nam se inače dešavalo zbog neregulisanih odnosa u odbrani"."Potpuno isto je bilo i na kraju. U pitanju su sve isti igrači. Nemam racionalno objašnjenje zašto", rekao je Dokić koji nije imenovao igrače koji su ga razočarali. Šef stručnog štaba najboljeg srpskog tima do 20 godina istakao je da je odnos pojedinaca prema dresu koji nose isti kao "prema nekoj krpi". "Završnicu prvog i drugog poluvremena kao da su igrali neki drugi igrači, neki momci za koje reprezentacija Srbije ne znači ništa. Osim možda škole košarke i geografskog pojma".
Feindouno Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 (edited) Opet ta serija na kraju utakmice, od 60-53 do 62-63. Edited July 14, 2010 by Feindouno
Joe D Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Opet izgubismo na kraju. Ako dobije Ukrajina veceras idemo kao 4. ako dobije Litvanija kao 3. ovo prvo nam vise odgovara.
Кристофер Лумумбо Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 (edited) ala je izdominirao mirotic, spanski crnogorac.ala ovaj zna da motivise igrace"Znam da ova ekipa po kvalitetu zaslužuje da bude među četiri najbolje. Ali, po igrama i nekim drugim stvarima, plasman među osam je plafon. Kažem to pre četvrtfinala. Meni, kao treneru koji je sa njima sve ovo vreme, to je potpuno jasno. Plasman među osam je uspeh", dodao je Đokić. Edited July 14, 2010 by kojot
Recommended Posts