Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Micić opet sve sam kreira, niko drugi ne može ništa 1 na 1. Ili će mu ponestati snage, ili ćemo početi da promašujemo ove šuteve.

• Replies 6.5k
  • Views 491.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

jbni sudija :isuse:

bojim se da je ovo pocetak kraja...:(

ili gubimo 15 razlike serijom od 10-0 u nekom trenutku.
To je to.

steta.:(

na kraju ce da bude 20 razlike, mrs u kurac

to je to... drzali smo se 30 minuta, ali nemos protiv ovih, 7x su fizicki jaci

jebiga, potpuno ocekivano. svaka cast u svakom slucaju nasim momcima.

ameri su fizicki stvarno neverovatni. pride ih vodi fantastican trener. dobri su bili nasi, dok su fizicki parirali. meni su se veceras mnogo vise dopali nego protiv hrvata i australaca.

a sudijama bih samo pozelo jednu ispasu...

..ali 'salimon'...

Od svih naših igrača koji su imali zapaženiju ulogu na prvenstvu, Andrić mi se najmanje dopada.

Momcima svaka cast i najvece moguce cestitke za tri cetvrtine i jos neki sitan kusur nade i zanimacije protiv ovih zverina koji izgledaju kao Nigerijci sa prekrajanim krstenicama. Moja ocekivanja su prebacili

Dobro je, imamo šanse za manje od 10 razlike na kraju.Ili pak ne.

Edited by miki.bg

odlicna partija nasih ! za nesto vise je ipak trebala duza klupa i vise mesine pod kosem.