Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

nisu losi. kakav je djokovic?

• Replies 6.5k
  • Views 491.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Vasa je imao nekih lepih asistencija, uopste mnogo bolje delujemo kad je on na terenu. Saric je klasa.

nisu losi. kakav je djokovic?
Dobio napokonjedvazajeban je Delpo.. bas bas zajebanako ga povrede zaobidju, eto njega visoko na ATP listi

Ko je 14 kod nas, svaki kos proslavlja oponasanjem drkanja? :D

nasi puno osciliraju (doduse i ja gledam na mahve :))

miutinov dosta kilav

Tu je problem do trenera, Mijatovic kvalitetno casti i majke i sestre ali je ipak druga liga u odnosu na Vujosevica.

Zasto je Saric odustao od drafta?Je l` on bese trazio neku garanciju da ce biti visok pik ili tako nesto?Ili da ce biti pik u prvoj rundi.. bila je neka takva zajebancija

Kako stojimo?Sent from my iPhone using Tapatalk

ima li ko stream a da nije sa balkansporta (iz menih nepoznatih razloga ne primaju moju registraciju) ili livescorehuntera? sve crklo...hvalaponovo radihttp://lsh.streamhunter.eu/static/popups/157923875349330.html

Edited by hepek

Kako stojimo?Sent from my iPhone using Tapatalk
62-55, 6:43 do kraja

Telegra out

prestroga tehnička, al dobro... mislim da čak sudije imaju i instrukcije za takvo nešto

milutinov je tetka i to je bas steta, buduci da ima i meku ruku i lagane noge.

Edited by ikar

sarc se izglupiro sto se povukao sa drafta. doduse, njemu ni sledeca godina nije izlazna, tako da moze i 2015. da se prijavi.