Timmi Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Pa nema ova ekipa bas nekih sutera, Rasheed i Frazier, to je to.ali su do sad sutirali 18-19 po mecu. gledam statistiku, trojica najmladjih su im najbolji igraci na prvenstvu.
Teixeira Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 gledam statistiku, trojica najmladjih su im najbolji igraci na prvenstvu.Pa dobro, jasno ti je nadam se da kada bi poslali "the" U19 ekipu, da bi iz ove bili Smart i eventualno Sulaimon, Okafor i Gordon.
Ajant23 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Odurno četvrtfinale... Krug hrvata, španaca i litvanaca beš je morao tako... Šta je tu je...
Timmi Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Pa dobro, jasno ti je nadam se da kada bi poslali "the" U19 ekipu, da bi iz ove bili Smart i eventualno Sulaimon, Okafor i Gordon.znam da su gordon i okafor top prospekti, ali winslow je, recimo, dvije godine mladji. smart koji bi trebalo da dominira igra jako slabo.
Sandens Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 gde gledate ovo?koje ludilo od tweetova: Fran Fraschilla @franfraschilla48m71-62 USA. They will likely meet Serbia again--in the Gold Medal Game Sunday. Jonathan Givony @DraftExpress49mGame over. USA wins 71-62. See you again in the Final, Serbia? USA plays Canada and Serbia-Croatia in the quarterfinals. Grudge match heaven
Timmy Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ako hocemo do zlata, mora se u finalu mnogo bolje skakati :)
Teixeira Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 znam da su gordon i okafor top prospekti, ali winslow je, recimo, dvije godine mladji. smart koji bi trebalo da dominira igra jako slabo.Da, ali evo gde je Winslow rangiran... Ne kazem da je ovo ESPN-ovo bog i batina, ali...http://espn.go.com/college-sports/basketball/recruiting/playerrankings/_/order/true
Teixeira Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Pa dobro, jasno ti je nadam se da kada bi poslali "the" U19 ekipu, da bi iz ove bili Smart i eventualno Sulaimon, Okafor i Gordon. jel igraju Parker i Randle za Amere?Pa cekaj, zar mislis da bih napisao ovo gore da igraju!? :)
Sandens Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 pravo zboris. ne citam.ne znam sta sam radio ovih dana, tek sam veceras skontao da se igra prvenstvo.
freakns Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ako hocemo do zlata, mora se u finalu mnogo bolje skakati :)nece se niko protiv Amera bas naskakati ;) Gordon i Winslow su krila, i imaju dohvat negde 30 santima vise od nasih centara :D ovo sto su ameri poslali je fizicki dominantna ekipa, tako da protiv njih samo mozes odlicnu odbranu da pokusas igrati i da se pomolis da te krene sut.ali da dodjemo opet do amera treba dobiti Hrvatsku pa Spaniju, sto nikako nije zapisano da ce biti
Joe D Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 osobito protiv spanaca. ja ne mogu da se setim kada je neka nasa mladja selekciju bila njihovu.
Recommended Posts