Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ko su ovi? Prepoznajem samo Mitrovica, koji deluje par razreda kvalitetniji od ostalih.

Posted

Saric 14+15+7 uz nikakav sut (4/14, 0/6 trojke). U prve 2 utakmice skoro na 3x2 prosjeku.Bez njega su nikakvi i danas su im Kanadjani pravili seriju cim bi izasao. Recimo u 3/4 za oko 2 minuta bez Sarica nisu dali kos.

Posted

Saric u prvih 13 minuta utakmice protiv Spanije ima 7 izgubljenih lopti :Hail:

Posted

zavrsio sa triple double... 23 poena, 14 skokova i 10 izgubljenihpoceli nasi. imal neki kojot mozda?

Posted

namestaju nam se braca u 1/4finalu...

Posted

Sutra igraju Litvanija i Hrvatska, a prekosutra valjda Litvanija i Španija, baš i nisu tako velike šanse da četvrtfinale bude: Srbija - Hrvatska, možda pre Srbija - Litvanija, kako stvari idu... Mada, šta mu ga ja znam...

Posted

mozda ako nas kinezi naguze sutra, pa budemo treci

Posted

Možda... Ako Kina pobedi, Srbija je valjda sigurno treća... Moglo bi i tako da bude... Previše je još kombinacija... Ako me sećanje ne vara, pre dve godine, polufinala su igrale samo trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe u grupi (Litvanija, Rusija, Srbija i Argentina)?

Posted

Sta odlucuje o plasmanu ako timovi imaju isti W/L skor, medjusobni duel™ il' kos razlika?

Posted (edited)

pa medjusobni, sta drugo. vidim da litvanija vodi protiv spanije, ko ce na kraju tu da bude treci? oce li moci da se gleda veceras protiv smarta i ekipe?edit: sad gledam, ako dobiju litvanci, u cetvrtfinalu igramo protiv brace™

Edited by Timmi