Далибор Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 (edited) kakva trojka!!! :Ddangubic preko pola u poslednjoj sekundi 3. cetvrtine! na -3 smo Edited July 22, 2012 by Далибор
Fins fleet Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Inace, sta god pricali o Hemofarmovim talentima, oni pokazuju najveci repertoar 1 na 1 resenja u ovom timu. Da Dangubic ima realizatorske sposobnosti koje ima Miljenovic, bio bi spektakularan igrac, ovako nece da uradi nista. Mitrovica je uzivanje gledati.Ajd pohvali jos nekoga. :D
Fins fleet Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Inace, sta god pricali o Hemofarmovim talentima, oni pokazuju najveci repertoar 1 na 1 resenja u ovom timu. Da Dangubic ima realizatorske sposobnosti koje ima Miljenovic, bio bi spektakularan igrac, ovako nece da uradi nista. Mitrovica je uzivanje gledati.I u odbrani su najbolji.
April Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Milja ima brze noge, opasan prvi korak, ali kad probija, probija skroz ravno. Mislim da će se i on i Bogdan nadodavati peškira, još su zeleni.Mislim da samo Cvele zaslužuje ozbiljnu minutažu među seniorima, posebno u raspaloj Divi. Deluje kao da je 10 godina stariji od ostalih, ima lep naskok, a i dopada mi se taj njegov basketaški mozak.
Recommended Posts