Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

jebena bacanja

Sudije jedu govna.
Mislis, Lahdo Sharro jede govna? Nista neobicno, covek je tezak retard

Edited by bracad

gotovo

Steta, bolji smo dosta od ovih Litvanaca. Odrbrana i bacanja nas sahranili.

jebiga steta. uzasno sam se iznervirao.

Promasili smo samo jedno bacanje vise od njih al su oni dali svako kad je trebalo, jebiga.

Za ovog Nastica bi se vredelo otvoriti. Ako je mogao Pecarski...

Sudije idioti. A ni Džikić se nije proslavio.

ako nista, bar smo mogli da uzivamo u dendinim briljantnim komentatorskim bravurama.

Steta, ubedjen sam da smo puno kvalitetniji od njih ali eto, sta je tu je. Inace, daleko od toga da ga krivim za poraz ali mi Cvetkovic uopste nije jasan. Kenjao je nonstop, od prve minute dalje. Svima, saigracima, Dzikicu, sudijama... ne znam koji mu je kurac.

Steta, bolji smo dosta od ovih Litvanaca. Odrbrana i bacanja nas sahranili.
I baba Nastic koji je dozvolio da mu Ulanovas iz ruku otme najvazniji skok na utakmici i to posle bacanja. A jesmo bolji od ove Litvanije bez Valancijunasa, ali smo pravili gluposti u serijama (na kraju prvog su nas u kanal ubacili Drenovac i Gujanicic, a u poslednjem minutu Bogdanovic masi penal pa to mnozi odlucujucim faulom) i jebi ga. Bas steta.

Vodimo poen razlike na poluvremenu.prenosi rts i ovo

Denda prenosi utakmicu sebi u bradu.

Umesto da vodimo 10 razlike, zahvaljujuci masenju zicera i drugim glupostima utakmica je jos uvek rezultatski u egalu.

Inace, sta god pricali o Hemofarmovim talentima, oni pokazuju najveci repertoar 1 na 1 resenja u ovom timu. Da Dangubic ima realizatorske sposobnosti koje ima Miljenovic, bio bi spektakularan igrac, ovako nece da uradi nista. Mitrovica je uzivanje gledati.