July 21, 201212 yr Sudije jedu govna.Mislis, Lahdo Sharro jede govna? Nista neobicno, covek je tezak retard Edited July 21, 201212 yr by bracad
July 21, 201212 yr Promasili smo samo jedno bacanje vise od njih al su oni dali svako kad je trebalo, jebiga.
July 21, 201212 yr ako nista, bar smo mogli da uzivamo u dendinim briljantnim komentatorskim bravurama.
July 21, 201212 yr Steta, ubedjen sam da smo puno kvalitetniji od njih ali eto, sta je tu je. Inace, daleko od toga da ga krivim za poraz ali mi Cvetkovic uopste nije jasan. Kenjao je nonstop, od prve minute dalje. Svima, saigracima, Dzikicu, sudijama... ne znam koji mu je kurac.
July 22, 201212 yr Steta, bolji smo dosta od ovih Litvanaca. Odrbrana i bacanja nas sahranili.I baba Nastic koji je dozvolio da mu Ulanovas iz ruku otme najvazniji skok na utakmici i to posle bacanja. A jesmo bolji od ove Litvanije bez Valancijunasa, ali smo pravili gluposti u serijama (na kraju prvog su nas u kanal ubacili Drenovac i Gujanicic, a u poslednjem minutu Bogdanovic masi penal pa to mnozi odlucujucim faulom) i jebi ga. Bas steta.
July 22, 201212 yr Umesto da vodimo 10 razlike, zahvaljujuci masenju zicera i drugim glupostima utakmica je jos uvek rezultatski u egalu.
July 22, 201212 yr Inace, sta god pricali o Hemofarmovim talentima, oni pokazuju najveci repertoar 1 na 1 resenja u ovom timu. Da Dangubic ima realizatorske sposobnosti koje ima Miljenovic, bio bi spektakularan igrac, ovako nece da uradi nista. Mitrovica je uzivanje gledati.