bracad Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 (edited) Sudije jedu govna.Mislis, Lahdo Sharro jede govna? Nista neobicno, covek je tezak retard Edited July 21, 2012 by bracad
Joe D Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Steta, bolji smo dosta od ovih Litvanaca. Odrbrana i bacanja nas sahranili.
Feindouno Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Promasili smo samo jedno bacanje vise od njih al su oni dali svako kad je trebalo, jebiga.
April Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Za ovog Nastica bi se vredelo otvoriti. Ako je mogao Pecarski...
hattori Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 ako nista, bar smo mogli da uzivamo u dendinim briljantnim komentatorskim bravurama.
Mauci Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Steta, ubedjen sam da smo puno kvalitetniji od njih ali eto, sta je tu je. Inace, daleko od toga da ga krivim za poraz ali mi Cvetkovic uopste nije jasan. Kenjao je nonstop, od prve minute dalje. Svima, saigracima, Dzikicu, sudijama... ne znam koji mu je kurac.
J.R. Cash Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Steta, bolji smo dosta od ovih Litvanaca. Odrbrana i bacanja nas sahranili.I baba Nastic koji je dozvolio da mu Ulanovas iz ruku otme najvazniji skok na utakmici i to posle bacanja. A jesmo bolji od ove Litvanije bez Valancijunasa, ali smo pravili gluposti u serijama (na kraju prvog su nas u kanal ubacili Drenovac i Gujanicic, a u poslednjem minutu Bogdanovic masi penal pa to mnozi odlucujucim faulom) i jebi ga. Bas steta.
LeoWestermann Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Vodimo poen razlike na poluvremenu.prenosi rts i ovo
bergasa19 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Umesto da vodimo 10 razlike, zahvaljujuci masenju zicera i drugim glupostima utakmica je jos uvek rezultatski u egalu.
Joe D Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Inace, sta god pricali o Hemofarmovim talentima, oni pokazuju najveci repertoar 1 na 1 resenja u ovom timu. Da Dangubic ima realizatorske sposobnosti koje ima Miljenovic, bio bi spektakularan igrac, ovako nece da uradi nista. Mitrovica je uzivanje gledati.
Recommended Posts