July 21, 201212 yr Moramo svesti ispod 4 pred zadnju cetvrtinu, rekao bih da Litvanci igraju slabije pod pritiskom.
July 21, 201212 yr Author nije ni cudo sto je nastic po naprednoj statistici nas najkorisniji igrac...imamo centra koji igra odbranu
July 21, 201212 yr Ajde molim vas da neko rokne Dendu, ja placam koliko treba....edit: Ko fali u litvanskoj ekipi u odnosu na proslu godinu sem Valanciunasa? Redikas je tu, Cizauskas, Butkevicius, Ulanovas... ne mogu nikako da se setim Edited July 21, 201212 yr by bracad
July 21, 201212 yr Ajde molim vas da neko rokne Dendu, ja placam koliko treba....edit: Ko fali u litvanskoj ekipi u odnosu na proslu godinu sem Valanciunasa? Redikas je tu, Cizauskas, Butkevicius, Ulanovas... ne mogu nikako da se setimMislim samo Valanciunas. Edited July 21, 201212 yr by Concord
July 21, 201212 yr Odbrana nula, tranzicija nije losa... Marinkovic tele, Nastic odlicanJa koliko vidim tele i Cvele nas drze u igri.
July 21, 201212 yr Ja koliko vidim tele i Cvele nas drze u igri.Tele da ima malo bolju reakciju nego mrtav konj, bilo bi ovo 2+1.... ali nema veze, nasi su, trpaj samobtw, gde igra Nastic? propustio sam dendin info Edited July 21, 201212 yr by bracad
July 21, 201212 yr Author Tele da ima malo bolju reakciju nego mrtav konj, bilo bi ovo 2+1.... ali nema veze, nasi su, trpaj samobtw, gde igra Nastic? propustio sam dendin infostanford