basketas Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 nadamo se da ga nece ni biti.sto ne radi ovaj stream?Radi stream
los borrachos Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 turski komentatori u stilu Ace S"steps" za korake :D
Jose Raul Capablanca Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Odlična druga četvrtina, mislim 26 postignutih poena...
los borrachos Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 kako ovaj Bogdanovic nije dobiJo sansu u Partizanu, ne ide mi u glavuhvale mu napad, no Sistem iziskuje jaku odbranu pa sam mislio da je tu truba, ali je momak odlican i defanzivno.
Joe D Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Bogdanovic je prilicno sirov i deluje takticki nepismeno. Ali se nije skoro pojavio igrac sa vecim ofanzivnim upsideom u nasoj kosarci. Valjda ce mangulica znati da usmeri taj talenat.
Jose Raul Capablanca Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ovo što sam gledao, iznenadio me kako se loše snalazio u tranziciji. Ostalo je sve odlično, stvarno zna da "izmisli" koš...
kobni zelaya Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 nadamo se da ga nece ni biti. Pa juče nam je Dangubić igrao rezervnog pleja, što ipak nije njegovo mesto. I što, pa dosta je talentovan Vujošević, mada slabiji od ove trojke najtalentovanijih plejmejkera.
Joe D Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 dangubic uglavnom pleja i igra. vujosevic pored cvetkovica i miljenovica nece videti parketa, nije on bitan a nije ni toliko dobar.Ova ekipa ima potencijal da igra zajebanu koasrku, mada se trenutno uglavnom vise sudaraju medjusobno.
Mauci Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Jesmo mi dali kos otkako je Cvele usao umesto Miljenovica?
kobni zelaya Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Gujaničić mi je strašno simpa, podseća me na Bodirogu po kretnjama, mada ne znam kolike su mu stvarno mogućnosti. dangubic uglavnom pleja i igra. ne
Кристофер Лумумбо Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Gujaničić mi je strašno simpa, podseća me na Bodirogu po kretnjama, mada ne znam kolike su mu stvarno mogućnosti.nesta ne, dok je bio struja igrao je pleja.
Jose Raul Capablanca Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) Srbija - Rusija U20http://www.tbftv.org/http://live.tbf.org.tr/tbf/netcasting/Kako Gujaničić voli da čita odbrambenog igrača, to odavno nisam video kod tako mladih igrača... Edited June 23, 2012 by Jose Raul Capablanca
Recommended Posts