Jump to content
IGNORED

Da, društvo

Кристофер Лумумбо
Krošek
Message added by Krošek,

Ovo je tema za razgovor o događajima u svetu, tipa zemljotresi i "čovek se zaglavio u pećini", za koje se čini da ne pripadaju nekoj specifičnijoj temi ... mada možda i pripadaju, ili pak zaslužuju novu temu:

• Ako se radi o politici a da nije naš region, potražite temu na pdf Politika - Svet (na kojem postoji i opšta tema "Svet"), ili otvorite novu temu.
    • Ako se tiče određene države i ima političku dimenziju, makar i ne bilo primarno politička stvar, verovatno pripada temi za tu državu na pdf Pol. - Svet.
  • Ako se ne radi o politici, potražite temu na ostatku pdf Društvo, ali bacite oko na ostatak foruma jer sve manje više ima veze sa društvom.

Recommended Posts

Posted

Kratko o propasti drustvenog dogovora iliti zasto u држави nece biti pjesnika. 

клик

• 4 months later...
Posted

gledam neku dramu save mrmka(početak osamdesetih) i vojnici jvuo tzv četnici se ljube po dva puta

od kada je krenula praksa tog tripl poljupca, meni se ko kroz maglu provlači da toga nije bilo odvajkada

Posted
7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

gledam neku dramu save mrmka(početak osamdesetih) i vojnici jvuo tzv četnici se ljube po dva puta

od kada je krenula praksa tog tripl poljupca, meni se ko kroz maglu provlači da toga nije bilo odvajkada

Naravno da nije, to je nama nasa borba dala odnosno uvedeno '90-ih, u sprezi sa 3 prsta... :fantom: 

Posted
17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Od 1982. godine.

Posted
23 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Od 1982. godine.

da ne znaš možda tačan datum

Posted

Ne, zaboravio sam.

Posted

Svakako je uveliko postojalo sredinom osamdesetih.
Sećam se da sam se 1985. izblamirao u inostranstvu, kad sam se upoznavao sa nekom latinoamerikankom. Oni se ljube pri pozdravljanju, onako cmok cmog u vazduh, a ja kao sivonja instinktivno krenuo tri puta, sećam se užasa u njenim očima.

• Haha 4
  • Hvala 1
Posted

U filmu Jagode u grlu (1985) Bane Bumbar kaze Rubirozi: 

"Ovde se sad ljubi tri puta"

• +1 1
  • Hvala 5
Posted
Just now, D11 said:

U filmu Jagode u grlu (1985) Bane Bumbar kaze Rubirozi: 

"Ovde se sad ljubi tri puta"

ovo je odlična referenca