korindjar Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 (edited) Da vidite kako se Žiko kupa. haha preterano!jel su i vase cincile ovako zivahne?http://www.youtube.com/watch?v=EeNpK3Dv52Y Edited February 18, 2010 by Hustler
Аврам Гојић Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 pa to se aktivno igra sa covekom, jbtkunem se, da nemam macke, posle posla bih otisao po 1 cincilu, pa makar postao homoseksualac
korindjar Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 (edited) pa to se aktivno igra sa covekom, jbtkunem se, da nemam macke, posle posla bih otisao po 1 cincilu, pa makar postao homoseksualacja isto konto da to cuti u cosku i postoji, kao hrcak.pazi kako je to ludo kada se upari sa zecinomhttp://www.youtube.com/watch?v=c7idOohK5CU Edited February 18, 2010 by Hustler
Frau Gabrijela Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 pa to se aktivno igra sa covekom, jbtkunem se, da nemam macke, posle posla bih otisao po 1 cincilu, pa makar postao homoseksualacšta fali, mogu činčilci i s mačkama. vidi na snimku iz gornjeg Hustlerovog posta mačje uši na 0:19. ne znam šta bi bilo i da se macan uključio u jurnjavu.a meni slatko. malene činčile i strpljivi mudrac .
Calavera Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ne znam šta bi bilo i da se macan uključio u jurnjavu.Znam ja, supa od cincile.
Frau Gabrijela Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Znam ja, supa od cincile.ne mora da znači. čudne su mačke. recimo moj pokojni mačak je lovio vrapce na terasi i donosio ih pod noge, kidisao na komšijske pse, ali je od minijaturnog crva zazirao, povlačio se, nije baš bukvalno bežao, ali kao da jeste.da ne odem skroz u off- pitanje za ponosne vlasnike: oglašavaju li se nekako činčile?
korindjar Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 primeticu samo da je ovde prisutan govor mrznje protiv cincila. te su pacovi, te bi ih macke pojele, te im se ne svidja kako cincile kenjaju... sramota
batticuore Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 lepo se razvija ova tema. mene zanima umeju li cincile da pokazu ljubav (prema gazdi), ili samo jedu, kake, spavaju, mnoze se i skacu?
sherman Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 @ HustlerDzun je isto aktivan i brz ko na koksu, ali, posto je borchanac, nije bas mnogo u fazonu da ga gnjavis i mazis. on kad odlepi trci po stanu kao sumanut, a ja svugde imam laminat koji se kliza, a on se zaleti sa jednog kraja i hoce da skrene za cosak, pa kad mu prokliza buljson u stranu to je komedijamoj najvise voli da glodje sve sto stigne i da se sakriva i zavlaci tamo gde ne treba.@ stormymeni su rekli da ne ispusta nikakve zvuke ali ipak ispusta i to kad se malo uplasi. to je kao neki maleni cijuk. ja sam ga cuo mozda par puta da tako cijuce, kad se popeo da vrh kreveta pa se malo utronjao kako ce da sidje
Ryan Franco Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Wx_smpkprZc
sherman Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 To je baš gejevski.cini mi se da je vise metro. nijanse su u pitanju...
Valk Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 chinchilla hunts cat video Pogle kako se mačka ukenjala od straha . Nije ni čudo kad je crno-bela!
Ryan Franco Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 wtf? ovo je izvesni vombat! tek sam danas saznao za ovog stvora. uspeva u australiji. po wikiju: moz se drzi ko ljubimac al malo greota. steta, ume da se smeje. :)
Recommended Posts