Aineko Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 kakvi crni ljubimci - u ovom parku ima tabla koja kaze nesto kao 'ako vam se desi da padnete s ove platforme pa vas pojuri wombat, najbolje popeti se na drvo". Doduse, prijateljica mazila ovog sa slike dok je jeo. Ja stajala po strani - jedno iskustvo sa bebama mecicima iz BG Zoo vrta od pre 10 godina me naucilo da ne pruzam ruku nicemo sto ima iste ili jos gore kandze.
Agni Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 On 7. 1. 2012. at 0:04, ToniAdams said: jel sme to da se mazi? kazu da umeju biti zesce pizde kad popizde, da nisu bas za ljubimce. http://www.youtube.com/watch?v=OI4V2hRXz7c
ToniAdams Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 jebeni vombat!nisam mogao da setim kako se zove. ni on ni lemur.
pt 2.0 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 On 30. 11. 2013. at 20:20, Hamlet Strašni said: Šermane, vrati se rekla bih plus jean, da ne mislim da ću ja uskoro da odem...
ToniAdams Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 jel tacno sta se prica, da je promenio spol?
Duci Simonovic Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 ja čuo da ga dok se jedne večeri pripit vraćao kući napala grupa borčanskih divljih pasa, izujedali ga žestoko, inficirali nekim sranjima i da je preneo deo toga na svoju činčilu, pobesnela se samoubila davljenjem u hranilicu a sherman jadan i izujedan tuguje. Potpuno ga razumem.
Recommended Posts