Jump to content

Cincile

Featured Replies

:lol::Hail::rolf:
laugh.gifjebote umrecu od smehadobro ajmo sad ozbiljno. jel lasica, tj. feretka?p-25524-ferret%5B1%5D.jpg
Ma nije lasica, onako je, boje meda, što bi rekao M.Mladenovićedit: PA žena živi u mojoj ulici, startovaću je pa ću da je pitam. Mislim da tamo ima neki pet šop i da je ostavila kad je izlazila zaključanu

Edited by kapetanm

da nije nutrija? one imaju bas odvratnu facunutria.jpgFile:Ratao_do_banhado_1_REFON_.jpg

Edited by Marko M. Dabovic

da nije nutrija? one imaju bas odvratnu facunutria.jpgRatao_do_banhado_1_REFON_.jpg

jesu nutrije dobile ime po nutriji iz nevernih beba?

ja sam jednom videla nutriju u luizijani. nutrije provode vreme u vodi, i ne znam da li bi opstale u stanu u beogradu.

protiv sam bunde kao koncepta, al vala, sve ove ruzne skotove bih pretvorio u odecu.

Čak i one što sviraju klavir?

kazu da ta ima materijala za ogromnu futrolu za flautu ili klarinet.

Kažu i da je bogata kalcijumom.

A da nije:IMG_4158.JPG

• 1 month later...
da nije nutrija? one imaju bas odvratnu facunutria.jpgFile:Ratao_do_banhado_1_REFON_.jpg
Ovaj liči na mog zubara. :lol:
Ozzy-Osbourne-1980s.jpeg
  • 4 months later...

demit! sad i ja hocu chinchilu ali u AUS nisu dozvoljene.zato imamo ozloglasene wombate:

post-919-13258917131339.jpg

post-919-13258917262611.jpg

post-919-13258917449818.jpg

demit! sad i ja hocu chinchilu ali u AUS nisu dozvoljene.zato imamo ozloglasene wombate:
jel sme to da se mazi? kazu da umeju biti zesce pizde kad popizde, da nisu bas za ljubimce.