Jump to content
IGNORED

Cincile

sherman

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sherman

28

• Аврам Гојић

17

• korindjar

12

• ToniAdams

9

Posted (edited)
laugh.gifjebote umrecu od smehadobro ajmo sad ozbiljno. jel lasica, tj. feretka?p-25524-ferret%5B1%5D.jpg
Ma nije lasica, onako je, boje meda, što bi rekao M.Mladenovićedit: PA žena živi u mojoj ulici, startovaću je pa ću da je pitam. Mislim da tamo ima neki pet šop i da je ostavila kad je izlazila zaključanu Edited by kapetanm
Posted (edited)

da nije nutrija? one imaju bas odvratnu facunutria.jpgFile:Ratao_do_banhado_1_REFON_.jpg

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

da nije nutrija? one imaju bas odvratnu facunutria.jpgRatao_do_banhado_1_REFON_.jpg

Posted

jesu nutrije dobile ime po nutriji iz nevernih beba?

Posted

ja sam jednom videla nutriju u luizijani. nutrije provode vreme u vodi, i ne znam da li bi opstale u stanu u beogradu.

Posted

protiv sam bunde kao koncepta, al vala, sve ove ruzne skotove bih pretvorio u odecu.

Posted

kazu da ta ima materijala za ogromnu futrolu za flautu ili klarinet.

Posted

Kažu i da je bogata kalcijumom.

• 1 month later...
Posted
da nije nutrija? one imaju bas odvratnu facunutria.jpgFile:Ratao_do_banhado_1_REFON_.jpg
Ovaj liči na mog zubara. :lol:
  • 4 months later...
Posted

demit! sad i ja hocu chinchilu ali u AUS nisu dozvoljene.zato imamo ozloglasene wombate:

post-919-13258917131339.jpg

post-919-13258917262611.jpg

post-919-13258917449818.jpg

Posted
demit! sad i ja hocu chinchilu ali u AUS nisu dozvoljene.zato imamo ozloglasene wombate:
jel sme to da se mazi? kazu da umeju biti zesce pizde kad popizde, da nisu bas za ljubimce.