Alphons Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 PA trebalo bi da ima.Zlatiborac proizvode imaš i u svim hipermarketima (znam 100% za Vero i Mercator), to su oni vakumirani suhomesnati prouzvodi, pa možda imaju i njihov ajvar.Jedina radnja za koju ja znam je na ćošku Ilije Garašanina i Takovske.
lena21 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mislila sam da zlatiborac proizvodi samo suhomesnate proizvode, probala sam neku njihovu salamu tipa budimske carnex-ove samo daleko bolja, malo za moj ukus slanija ali super, sad kad dodŽem kući, ću da im probam i ajvar.
gospa buba Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 probali komorach pre neki dan. poshto nismo nikad, samo sam ga zdinstala na pola ulje pola maslac, plus so i biber.e sad, poshto svideo i takav, jel ima neko shtogod raskoshniju viziju?
renne Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja ga kratko blanširam, pa ga bacim na gril. Tako mi je najbolji.
nezvanova Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 probali komorach pre neki dan. poshto nismo nikad, samo sam ga zdinstala na pola ulje pola maslac, plus so i biber.e sad, poshto svideo i takav, jel ima neko shtogod raskoshniju viziju?e, evo link za jedan dobar recept; provereno dobar :D komorac
nezvanova Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 e, evo link za jedan dobar recept; provereno dobar :D komorac uuups...evo linka http://www.cyberbulevar.com/kuhar-recepti/...el-umaku-/1488/
pacey defender Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zlatiborac radnja postoji u Njegosevoj ulici, blizu raskrsnice s Prote Mateje. Ima ih i na autokomandi, izmedju Duffa i Uzica. Ne znam za ostale radnje. Super im je govedja tanka kobaja, ovo ostalo sto sam probao je precenjeno i nafurano na "jedimo domace sa sela" kampanju. Ajvar nisam probao.
mammy two shoes Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 probali komorach pre neki dan. poshto nismo nikad, samo sam ga zdinstala na pola ulje pola maslac, plus so i biber.e sad, poshto svideo i takav, jel ima neko shtogod raskoshniju viziju?moja verzija je samo u bojama raskošnija (kolje me urođeni jajarluk). glavičicu-dve komorača sa tikvicom na kolutiće i šargarepom na štapiće obarim na pari. ponekad prelijem sa malo maslinovog ulja, a nekad ni to. pobiberim, eventuacno malo posolim, a ako paše uz ostatak ručka kanem malo limuna. ponekad dodam vezicu blitve, krompirić i koji čen bluka.komorač, ako je baš svež, možeš iseći na tanka rebarca, začiniti po ukusu i jesti živ kao salatu.
renne Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja nisam ni znao da proizvode ajvar, odoh sad da ga tražim pa da ga uporedim sa FoodLand koji je neprevaziđen.
yolo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zlatiborac radnja postoji u Njegosevoj ulici, blizu raskrsnice s Prote Mateje. Ima ih i na autokomandi, izmedju Duffa i Uzica. Ne znam za ostale radnje. Super im je govedja tanka kobaja, ovo ostalo sto sam probao je precenjeno i nafurano na "jedimo domace sa sela" kampanju. Ajvar nisam probao.meni su generalno su kobaje u zlatiborcu bolji deo ponude - kraljevska odlicna, na tragu one izletnicke /dobro, ne bas ali.../ a upola jeftinija plus je ponekad na mesecnom snizenju. kulen takodje. prsute su im preslane i preteske. imali su ovih nedelja izuzetno zanimljive vrhove rebara sto je bilo savrseno za sarmu ili solo kuvanje za oko 600 din kilo. prodaju i proizvode jedne od najboljih mlekara u srbiji - zapis tare, njihov jogurt i kiselo mleko takodje zakoniti. ovaj ajvar je mislim produkcija neke njihove firme koja se ne zove zlatiborac, ali su shvatili da im se vise isplate da kupuju paprike po srbiji i zaposle zene da za njih prave ajvar nego da preprodaju tudji.
renne Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja prvo stavim minimun 24h u pac. Posle toga krene lagano dinstanje, pa u toku kuvanja dodam povrće iz paca, plus još dodatne kolicine cluka i bluka. Kad je pri kraju dodam pavlaku (neutralnu, a može i kisela) i dosta seckanog peršuna. Služim uz krokete od kromirovog testa.
Killiana Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 roknula si jadnog zeku.yup. sveza divljac od jutros.@rennethanks!
pachule Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja nisam ni znao da proizvode ajvar, odoh sad da ga tražim pa da ga uporedim sa FoodLand koji je neprevaziđen.E taj FoodLand, to je ista stvar sto i moj fejvorit Bakina tajna ;)Odlican! (doduse ja ne jedem ljuto pa se ovo odnosi na blagi, ali realno svi njihovi proizvodi su fantasticni)
Recommended Posts