mraki Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 (edited) sta sve ide od zacina u cveklu?skuvao, oljustio i isekao 2 kg, i sad ne znam sta sve da stavim.proslii put stavio ulje, sirce i so kao za klasicnu salatu, ali nesto mi tu falilo... Edited November 2, 2009 by mr@ki
Vapad Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 sta sve ide od zacina u cveklu?skuvao, oljustio i isekao 2 kg, i sad ne znam sta sve da stavim.proslii put stavio ulje, sirce i so kao za klasicnu salatu, ali nesto mi tu falilo...Ren
mammy two shoes Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 (edited) kimpodeli na tri dela pa isprobaj sve predloženo Edited November 2, 2009 by mammy two shoes
Zverilla Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 kimpodeli na tri dela pa isprobaj sve predloženona 4u jedan stavi sva tri :)
nisam ja Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 (edited) ... Edited November 2, 2009 by nisam ja
mraki Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hvala na savetima :)nezgodno mi da jedem bluk tokom radnih dana, a ni ne volim ga nesto posebno u svezem obliku pa je proslo bez toga.dodao secer u sve i podelio u dva dela. u jedan stavio kim, i odlicno je. drugi za sad prazan, sutra cu da kupim i dodam ren.
renne Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Možes da narendaš i zelenu jabuku, onu Green Smith.
nisam ja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 (edited) Green Smith.Granny Edited November 3, 2009 by nisam ja
Hamlet Strašni Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Drugar jedan iz okoline Bajine bašte mi pričao o receptu za gibanicu koja se pravi u njegovom krajurekao mi je da se u porciju za tri osobe stavi 12 jajaa inače je standardna receptura, ne znam samo zašto se pravi porcija za tri osobežao mi je što je nisam probao kad mi je nudioako mi je bude nudio ponovo, sigurno ću probati.
lena21 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dok se ne dohvatim ajvara što ga pravila maman ove jeseni, lepo me iznenadio ajvar - blagi od Droze Kolinske, pržen bez konzervansa, najpribližnija varijanta domaćem ajvaru što sam probala do sad. Uzela i onaj ljuti al mi od njega umal resica nije otpala, tako ljut, ići će samo u malim dozama u kuvancije.
yolo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 U Zlatiborcu se prodaje odlican domaci ajvar, malkice slaniji ali podnosljivo. Pecen takodje, zakonit.
Alphons Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 U Zlatiborcu se prodaje odlican domaci ajvar, malkice slaniji ali podnosljivo. Pecen takodje, zakonit.sad htedoh da ovo napišem.Imaju 2 - blagi i ljuti, sa time što je "ljuti" zapravo zaljućeni, nikako nije ljut.Odlični su i jedan i drugi, najbolji kupovni ajvari koje sam probao.
pachule Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Meni se svidja bakina tajna ajvar, a imam i nekoliko tegli nekog nepoznatog npr foodex (kao autobus). Nisam ga jos probala ali mora da je dobar :DA gde vam je taj Zlatiborac? Ima li negde blizu Kalenica?
Recommended Posts