Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted (edited)

sta sve ide od zacina u cveklu?skuvao, oljustio i isekao 2 kg, i sad ne znam sta sve da stavim.proslii put stavio ulje, sirce i so kao za klasicnu salatu, ali nesto mi tu falilo...

Edited by mr@ki
Posted
sta sve ide od zacina u cveklu?skuvao, oljustio i isekao 2 kg, i sad ne znam sta sve da stavim.proslii put stavio ulje, sirce i so kao za klasicnu salatu, ali nesto mi tu falilo...
Ren
Posted (edited)

kimpodeli na tri dela pa isprobaj sve predloženo

Edited by mammy two shoes
Posted
kimpodeli na tri dela pa isprobaj sve predloženo
na 4u jedan stavi sva tri :)
Posted

na 5u onaj osnovni stavi i malo secera

Posted (edited)

...

Edited by nisam ja
Posted

hvala na savetima :)nezgodno mi da jedem bluk tokom radnih dana, a ni ne volim ga nesto posebno u svezem obliku pa je proslo bez toga.dodao secer u sve i podelio u dva dela. u jedan stavio kim, i odlicno je. drugi za sad prazan, sutra cu da kupim i dodam ren.

Posted

Možes da narendaš i zelenu jabuku, onu Green Smith.

Posted (edited)
Green Smith.
Granny Edited by nisam ja
Posted

Drugar jedan iz okoline Bajine bašte mi pričao o receptu za gibanicu koja se pravi u njegovom krajurekao mi je da se u porciju za tri osobe stavi 12 jajaa inače je standardna receptura, ne znam samo zašto se pravi porcija za tri osobežao mi je što je nisam probao kad mi je nudioako mi je bude nudio ponovo, sigurno ću probati.

Posted

Dok se ne dohvatim ajvara što ga pravila maman ove jeseni, lepo me iznenadio ajvar - blagi od Droze Kolinske, pržen bez konzervansa, najpribližnija varijanta domaćem ajvaru što sam probala do sad. Uzela i onaj ljuti al mi od njega umal resica nije otpala, tako ljut, ići će samo u malim dozama u kuvancije.

Posted

U Zlatiborcu se prodaje odlican domaci ajvar, malkice slaniji ali podnosljivo. Pecen takodje, zakonit.

Posted
U Zlatiborcu se prodaje odlican domaci ajvar, malkice slaniji ali podnosljivo. Pecen takodje, zakonit.
sad htedoh da ovo napišem.Imaju 2 - blagi i ljuti, sa time što je "ljuti" zapravo zaljućeni, nikako nije ljut.Odlični su i jedan i drugi, najbolji kupovni ajvari koje sam probao.
Posted

Meni se svidja bakina tajna ajvar, a imam i nekoliko tegli nekog nepoznatog npr foodex (kao autobus). Nisam ga jos probala ali mora da je dobar :DA gde vam je taj Zlatiborac? Ima li negde blizu Kalenica?