aram Posted Saturday at 09:44 Posted Saturday at 09:44 25 minutes ago, ivy said: u neke verzije ruske ide seckana jabuka. ide, mislim da pola amerike tako pravi. a treba sve prvo probati pa onda reći da li ide ili ne mislim, ako mogu pomorandže sa solju, biberom i maslinovim uljem, što ne bi mogle jabuke u malo majoneza?
Ras Posted Saturday at 09:48 Posted Saturday at 09:48 2 minutes ago, Sandradjer said: Pojasni malo ovo. Taman sam poletela da nisu teski recepti . Obice mi se o glavu. Sad je kasno, pun frizider namirnica. Plus mi raste tenzija, najjesniji gost mi rece da nece doruckovati. Jednom sam bila ambiciozna da spremam butkicu, valjda mi se butkica nece ponoviti. Ne brini, sve će biti kako treba! Da skratiš izloženost jabuke vazduhu: najpre seckaj celer zatim seckaj jabuku, odlaži u činiju i poprskaj sa malo limuna. 1
Klara Posted Saturday at 09:50 Posted Saturday at 09:50 5 minutes ago, aram said: treba sve prvo probati pa onda reći da li ide ili ne Jesi li siguran da baš sve treba probati kako bi znao hoće li ti se dopasti? : D 1
Boksi Posted Saturday at 10:56 Posted Saturday at 10:56 1 hour ago, Klara said: Jesi li siguran da baš sve treba probati kako bi znao hoće li ti se dopasti? : D Kad smo kod toga neko probao sladoled od vanile, posoljen i preliven maslinovim uljem? Pre neki dan saznah za to. 1 1
ivy Posted Saturday at 11:47 Posted Saturday at 11:47 2 hours ago, aram said: ide, mislim da pola amerike tako pravi. a treba sve prvo probati pa onda reći da li ide ili ne mislim, ako mogu pomorandže sa solju, biberom i maslinovim uljem, što ne bi mogle jabuke u malo majoneza? ja tu ne vidim probleme ni u tom Boksijevom posoljenom sladoledu od vanile 1 1
onamonamo Posted Saturday at 12:21 Posted Saturday at 12:21 On 3. 1. 2025. at 8:30, Sandradjer said: @svi Sredjujem u glavi meni. Imam dve ruke i do podneva sve mora da bude spremno, ako nesto ne spremim/modifikujem ne znaci da mi se ne svidja, spasili ste me ocas posla idejama . Dobila sam ove promo dzemice za NG. Pojela vec 4 . Ko voli neka izvoli Jel neki od ovih od grozdja? Pitam zato sto sam pravio jesenas, a nigde ne mogu da nadjem fabricki da uporedim
Sandradjer Posted Saturday at 13:46 Posted Saturday at 13:46 1 hour ago, onamonamo said: Jel neki od ovih od grozdja? Pitam zato sto sam pravio jesenas, a nigde ne mogu da nadjem fabricki da uporedim Nema od grozdja Ode u dva zalogaja 2 1
Svemir Zeka Posted Saturday at 14:57 Posted Saturday at 14:57 6 hours ago, Ras said: Tako da ti predlažem (i Zeki i Miretu) da probaš - umeš u kuhinji, a vešta si i sa fotoaparatom, pa napred! Ma probala sam ja to tj i pravila sam, čak mislim da sam je negde po mrežama i kačila. Možda i ovde. U vreme svog humanizma i renesanse, tako zovem period nakon udaje i prvih par godina starijeg deteta, kuvala sam i seckala i pravila sve moguće što postoji. Samo ne ova uobičajena, i to sam pravila ali preko volje. Sve je bilo tako nešto....i valdorf. Koji napravim, pa drugi pojedu. 1
Svemir Zeka Posted Saturday at 15:04 Posted Saturday at 15:04 Inače uglavnom volim čiste ukuse. Ponekad baš..... Sve bez dodataka. Te kombinacije slano na slatko bi mi možda i bile zanimljive, ali ne vidim čemu, kad to sigurno ne bih pravila nikad ili ponekad... I tu sad s ovim zdravljem gubim konce šta ima i koliko u čemu.
Frank Pembleton Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Imam neki šol od 2 kile. Ajd dajte neki recept. Mislim jasno je da će u relnutm
Sandradjer Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno 2 7 1
Recommended Posts