Sandradjer Posted Thursday at 21:10 Posted Thursday at 21:10 Ja cu ovo da rasturim. Krecem od sutra u organizaciju. Pilence, kuskus, urme, bundeva salata, neki krekeri. @Ras Daj jos jednu svezu salatu
Ras Posted Thursday at 21:10 Posted Thursday at 21:10 2 minutes ago, aram said: @Ras divota u ovu salatu od bundeve ja dodajem kupine, ne mora velika količina, ali znači puno. Da, da, može bobičasto voće, kupine, borovnice, itd... 1
Ras Posted Thursday at 21:12 Posted Thursday at 21:12 1 minute ago, Sandradjer said: @Ras Daj jos jednu svezu salatu Ne spremam ja, no ti! 1 2
aram Posted Thursday at 21:15 Posted Thursday at 21:15 sveža salata? ona od tučenog krastavca sa soja sosom, susamom i ljutom tucanom paprikom.
Ras Posted Thursday at 21:17 Posted Thursday at 21:17 (edited) 4 minutes ago, Boksi said: Mislim da bi ovde išlo nešto sa celerom? Valdorf? Na štapiće sečene stabljike celera i greni smit jabuka, začinjeno solju, biberom, limunom i maslinovim uljem umešano u grčki jogurt i garnirano orasima. Edited Thursday at 21:18 by Ras 2 1
Boksi Posted Thursday at 21:18 Posted Thursday at 21:18 2 minutes ago, aram said: sveža salata? ona od tučenog krastavca sa soja sosom, susamom i ljutom tucanom paprikom. Ako smem da se umešam, sjajna salata, ali je krastavac trenutno previše vodenast i čudnog ukusa. Meni.
Sandradjer Posted Thursday at 21:19 Posted Thursday at 21:19 1 minute ago, Ras said: Valdorf? Na štapiće sečene stabljike celera i greni smit jabuka, začinjeno solju, biberom, limunom i maslinovim uljem umešano u grčki jogurt i garnirano orasima. To je to. Pa divni ste
Ras Posted Thursday at 21:20 Posted Thursday at 21:20 7 minutes ago, Sandradjer said: Ja cu ovo da rasturim. Krecem od sutra u organizaciju. Pilence, kuskus, urme, bundeva salata, neki krekeri. @Ras Daj jos jednu svezu salatu Zavisi šta od ostalog odabereš i da ne bude baš sve egzotika: uzmi nešto zeleno (rukola), mini paradjze, masline, možeš i crvenu papriku. 1
Ras Posted Thursday at 21:22 Posted Thursday at 21:22 2 minutes ago, Boksi said: Ako smem da se umešam, sjajna salata, ali je krastavac trenutno previše vodenast i čudnog ukusa. Meni. Koristio sam nedavno onaj rebrasti i užasnog je ukusa iako sam odstranio vodenastu sredinu. 1
Boksi Posted Thursday at 21:23 Posted Thursday at 21:23 Evo predlog za dekoraciju sa pinteresta Spoiler 2 1 1
Ras Posted Thursday at 21:23 Posted Thursday at 21:23 3 minutes ago, Sandradjer said: To je to. Pa divni ste Hvala Vam! 1
aram Posted Thursday at 21:27 Posted Thursday at 21:27 pa glavna fora sa tom salatom je da se krastavac posoli i pošećeri, stavi u cediljku pa u neku činiju i na sat vremena u frižider. tu se višak vode ocedi. a ako smem da predložim još nešto što mora malo i u rernu, ali može posle da se posloži na krekere - kobasice u korenu peršuna. crveni luk i jabuke, po par komada, se raseku na četvrtine i malo zapeku u tiganju koji može i u rernu. sveže kobasice se izvuku iz creva i naprave u ćuftice koje se uvaljaju u sveže mleveni biber. 4-5 komada korena peršna se dobro opere, nema potrebe da se ljušti, pa se uzduž iseče ljuštilicom na trake. ubaci se sve u tiganj, promeša, rkne u rernu na pola sata. onda se zalije kašikom meda i vrati još pet minuta u rernu. može i paškanat, čak je i bolje, ali ja nikad u Beogradu nisam uspeo da ga kupim a da nije drvenast 1 2
Sandradjer Posted Thursday at 21:31 Posted Thursday at 21:31 3 minutes ago, aram said: pa glavna fora sa tom salatom je da se krastavac posoli i pošećeri, stavi u cediljku pa u neku činiju i na sat vremena u frižider. tu se višak vode ocedi. a ako smem da predložim još nešto što mora malo i u rernu, ali može posle da se posloži na krekere - kobasice u korenu peršuna. crveni luk i jabuke, po par komada, se raseku na četvrtine i malo zapeku u tiganju koji može i u rernu. sveže kobasice se izvuku iz creva i naprave u ćuftice koje se uvaljaju u sveže mleveni biber. 4-5 komada korena peršna se dobro opere, nema potrebe da se ljušti, pa se uzduž iseče ljuštilicom na trake. ubaci se sve u tiganj, promeša, rkne u rernu na pola sata. onda se zalije kašikom meda i vrati još pet minuta u rernu. Kad sam pocela da razmisljam o ovome imala sam na umu neke kobasice
Recommended Posts