gospa buba Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ej! ne moze baksuz da se seti, eno je trazi po kuci. mislim da je od rudolfa prepisala u nekom koraku, bilo je shargarepe i oraja, po tome znam. nastavljam da vrshim pritisak dok ne prizna <_<
gospa buba Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 nastavljam pritisak, sve dok traju shargarepe i oraji :D
Frank Pembleton Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Imam neku glupi hipi akciju. Pročitajte ovaj mejl, pa mi pomozite šta sa mog područja da nominujem za prolećno-letnju sezonu.Sarmicu od zelja?Dabovicevatm plecka ona sto se pece +10 sati...
MayDay Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Dabovicevatm plecka ona sto se pece +10 sati...Pa posle ja da ždralujem plećku deset sati ovde?!! Hahah, no way!
assück Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 kak podgrejati rizoto? napravio sam juce dve tone, treba to izisti
ivy Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 kak podgrejati rizoto? napravio sam juce dve tone, treba to izistidospes malo vode/supe pa podgrejes uz mesanje..a mozes i praviti neke cuftice,dodas jos nesto ako hoces ili ne pa prznes na tiganju...
assück Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 (edited) vec kreno sa vodomhvala u sv sl Edited May 14, 2013 by assück
aram Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 (edited) kak podgrejati rizoto? napravio sam juce dve tone, treba to izistijebat ga, skoro nikako :(ako bas insistiras, onda u mikrotalasnoj. ako je sa nekakvim ribljim i morskim komadima, dodaj mu malcice mulja, a za sve ostalo malo mleka. ako nemas mikrotalasnu, mozes da probas onu foru, kako se to zove kod nas, kad stavis rizoto u manju serpu, u vecu sipas vodu, pa podgrejes sve zajedno. ali gledaj da mesas viljuskom, inace dzaba poso, opet ce da se ututkalise.mnogo je bolja ideja da napravis Arancine, dodaj jos parmezana, dobro izmesaj, pa napravi cuftice. uvaljas ih u jaja i prezle i przis u dubokom ulju... ma uostalom, evo ti pa vidi :)http://youtu.be/nDAbKAjXzu8edit: e jebga, kasnim, mesa mi se poso u forumasenje, izvini :( Edited May 14, 2013 by aram
assück Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 jebiga, nista, hvala enivej. podgrejao, mogao je da se jede ali je rekao bih bio bas znatno manje gotivan nego juce u originalu.
Skyhighatrist Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 nastavljam pritisak, sve dok traju shargarepe i oraji :D Caroot caaake!
Frank Pembleton Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Zena oce da pravi kuglof, ja navijam za onaj dudin sa uranka, njoj se cini previse dobar i frka joj je da se upusti u to.E ja coro coravi ne mogu da nadjem recept , a siguran sam da je duda to negde postavila...
Recommended Posts