Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

ok..hvalaovako ću što renne reče

• Replies 7.4k
  • Views 717k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

Ljud zna li neko recept za tikvice na rostilju? Keva kaze da jela u Makedoniji i da su bile brutalno dobre ali da posle nikako nije znala da ih spremi.

ja ih isecem po duzini, na debljinu oko 5mm, premazem muljem i grilujem na srednje jakoj vatri. slazem u dublju posudu i na svaki red nabacam gnjecenog bluka i nekog lisca, persuna, bosiljka, rukole, ... sta se zatekne. ponekad namrvim i nekog sira.

i ja isto tako, tako radim i sa patlidžanom

Fala drugari!

ja isto tako tikvicecelo kilo ponekad tako izgrilujem i onda u neku staklenu činiju sa dobrim poklopcem, pomuljene, pobelolučene i posoljene, mogu nekoliko dana da stoje

Dudo, jesi ispekla prasetinu? ja upravo sredio onako kako kao sam ti pričao

nisam a izgleda i da neću. za sada.to je trebalo za praznike da pečem, ali se muž dogovorio sa rođakom da i on uzme pola, pa će na ražanjali ostaje recept zapisan, biće prilike :piggy:

Ako, ako. Ja napravio sada, prste da poližeš.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

ja ih isecem po duzini, na debljinu oko 5mm, premazem muljem i grilujem na srednje jakoj vatri. slazem u dublju posudu i na svaki red nabacam gnjecenog bluka i nekog lisca, persuna, bosiljka, rukole, ... sta se zatekne. ponekad namrvim i nekog sira.
Isto, nista prostije

...

Edited by ivy

Dudo,Jel moze recept za onaj sjajni kuglof?

E pa mislim da je duda već kačilaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Dudo,Jel moze recept za onaj sjajni kuglof?
kačila većono što može još da bude i bolje nego kod ovog kojeg ste probali je to da bude nalo saftniji. ko voli.samo suvo voće treba potopiti u recimo ceđenu pomorandžu sa dodatkom ruma i vanile i to je to

thnx.