Moća Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ljud zna li neko recept za tikvice na rostilju? Keva kaze da jela u Makedoniji i da su bile brutalno dobre ali da posle nikako nije znala da ih spremi.
aram Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 ja ih isecem po duzini, na debljinu oko 5mm, premazem muljem i grilujem na srednje jakoj vatri. slazem u dublju posudu i na svaki red nabacam gnjecenog bluka i nekog lisca, persuna, bosiljka, rukole, ... sta se zatekne. ponekad namrvim i nekog sira.
duda Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 ja isto tako tikvicecelo kilo ponekad tako izgrilujem i onda u neku staklenu činiju sa dobrim poklopcem, pomuljene, pobelolučene i posoljene, mogu nekoliko dana da stoje
renne Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Dudo, jesi ispekla prasetinu? ja upravo sredio onako kako kao sam ti pričao
duda Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 nisam a izgleda i da neću. za sada.to je trebalo za praznike da pečem, ali se muž dogovorio sa rođakom da i on uzme pola, pa će na ražanjali ostaje recept zapisan, biće prilike
renne Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ako, ako. Ja napravio sada, prste da poližeš.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 ja ih isecem po duzini, na debljinu oko 5mm, premazem muljem i grilujem na srednje jakoj vatri. slazem u dublju posudu i na svaki red nabacam gnjecenog bluka i nekog lisca, persuna, bosiljka, rukole, ... sta se zatekne. ponekad namrvim i nekog sira.Isto, nista prostije
renne Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 E pa mislim da je duda već kačilaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
duda Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Dudo,Jel moze recept za onaj sjajni kuglof? kačila većono što može još da bude i bolje nego kod ovog kojeg ste probali je to da bude nalo saftniji. ko voli.samo suvo voće treba potopiti u recimo ceđenu pomorandžu sa dodatkom ruma i vanile i to je to
Recommended Posts