gospa buba Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) ja taj desni (il slichan), kupio mi choek, dodajem lepu kashiku u standardni paradajz sos za pazgete. veri najs. Edited March 17, 2013 by thermal bug
katamaran Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Patak generalno jebe kevu.Sad mi bar nije zao sto sam se iscimao. Jos da nadjem negde vindaloo.Za taj sam cuo da usi otpadaju od ljutine i od tad mi je zelja da ga probam :)Patak ga pravi al su ovde bile samo one dve vrste
katamaran Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Pretpostavljam da su teglice od 100g al opet dzabe.Nisu ni ove patke mnogo skuplje sa 300 i 360 kinti za 300g
katamaran Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 sad vidim da su patke 425gu sustini dodje na isto kad se gleda cena po gramu.
katamaran Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) Moram da se raspitam cime da razblazim kari pa da uvaljam Asuku. Edited March 18, 2013 by katamaran
MayDay Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 vasudevice, kako da napravim najobicniju crvenu salsu za fahite?
Аврам Гојић Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 veoma lako, uzmes kvalitetan seckani paradajz pelat, posolis, utucas sitno seckane sveze ili dobro istucane suve chili papricice, po ukusu (daleko je bolje ako imas sveze), mozes dodati malo vuster sosa, a ja u ovo dodajem i sitno seckane sveze slatke paprike i jako sitno seckan celer..dodaj malo smedjeg secera da ubije prekomernu kiselost ako je ima, stavi na ringlu i zagrej da se secer istopi i da se ukusi sjedine, dodaj mlevenog bibera (bilo koji osim belog), i eto ti jednostavne salse.
MayDay Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 imam sve! zar ne ide nikakav lukac niti list korijandera? thanks a lot!!!
Аврам Гојић Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 da, treba i korijander ako ima. u Srbijici ga bas nije lako naci.ja luk obicno ne stavljam, ali moze jako sitno seckan crveni luk
MayDay Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 sve sam to kupila danas na pijaci, pa zato pitam. superrr! hvalaa! idem sad da napravim salsu, a fahite i piko de galjo cu veceras. prvo da bi bilo vruce, a ovo drugo da ne pusti corbu. :Dnaravno, gvakamoli mi u zivotu nije uspeo kao u kafani pa sam ga kupila gotovog.
hoffnung Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 evo sta se moze napraviti sa malo novca, a stomak ce biti pun + ukusno je:kupe se dve [meni su dve dovoljne, nekome mozda i jedna] kese onih azijskih instant supa [ramen].moj nacin pripreme:u jednu serpu sipam malo mulja i naseckam mclukiseckam sunku na kockicedodam kari i malo soja sos-ai pustim vrlo malo da se to proprzi, vrlo malo.sipam 700ml vode [to je za dve kesice]kada provri, ubacim testeninu i ubrzo dva jaja [ovde pazim da mi se jaja ne rasture]kuvam 3minkada je gotovo, sipam u ciniju i ona dva jaja probusim kako bi izaslo zumance koje je u rovitom stanju.
katamaran Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 (edited) Pravio sam piletinu korma. Fin i blag ukus ali ja bih radije nesto ljuce. Nadam se da je tandori ljut. Edited March 23, 2013 by katamaran
Recommended Posts