assück Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 kupio ovosad vas molim da mi kazete kako to da upotrebim
ivy Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) jel to sve,i zacini i te delize zezalice imaju u svim maksijima ili samo u nekim fensi velegradskim?misim dal da idem do seoskog maksija a preko pola sela da proverim ili ne.. Edited March 16, 2013 by ivy
assück Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 ja uzimam u Alonsu, koji je kao napucanijimislim da je u manjim i srazmerno manji izbor
ivy Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 znaci mi po selima nista ..govna centralisticka...nista moram dograda jednom da vidim sta tamo ima..
renne Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 ja kupujem u jednom dosta malom, kod Carine, uopšte nije fensi, a ima sve te deleze zezalice
katamaran Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 kupio ovosad vas molim da mi kazete kako to da upotrebimKolko para?
djeneralche Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 kupio ovosad vas molim da mi kazete kako to da upotrebimIma neki recept na bocici, u to dodas kokosovo mleko, ja sam bez piletine, samo neku smrznutu mesavinu povrca pa sa spagetama i fetom.
pacey defender Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Piše neki recept na bočici.Može da se rkne pileće belo, sveže povrće (paprika, tikvice, brokoli, šargarepa), dodaš kokosovo mleko (ili brašno, ali onda treba dodati malo tečnosti), može i soja sos ili konzervirani ananas ako hoćeš da ukus ode na tu stranu. Uz pirinač. Jeo pre par dana (uz zeleni kari). Ispalo fino.
Čutura Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 neznam kakve su te delezove paste i koliki izbor ukusa ima,al' u merkatoru i vecim rodicima ima oridjidji indijskih mida's curry pasta, jedno desetak raznih.
katamaran Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Jeb'la vas kari pasta.Odem do Cika Ljubine oni bas sad nasli da prave popis. Srecom radio onaj u Gospodar Jovanovoj ali tamo nema onog Asukovog.Na kraju sam uzeo neki Patak'sU famoznom Alonzu je temperatura pakao + 5 stepeni.
katamaran Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Kasno za editPatke imaju i recepte na ovom kanaluhttp://www.youtube.com/user/PataksCurryClub
dig_chohano Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 kupio ovosad vas molim da mi kazete kako to da upotrebimJako lako. Neko ulje i to u vok, onda meso po izboru. Dodaš kokosovo mleko i fiš sos, a ako moš da nađeš i lemon grass i lime leaves do jaja. Onda povrće svakojako seckano ida se krčka ogrezlo u kokosovom mleku. Probaš pa dodaješ kari paste još ako treba. Sipaš u vanglu bareni basmati, preliješ tim skrčkanim, lopatu u šake i udri. Baš sam danas smlatio zeleni kokos kari sa pilećinom, i sutra bih opet.
Recommended Posts