Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

kupio ovophoto0189m.jpgsad vas molim da mi kazete kako to da upotrebim

• Replies 7.4k
  • Views 723.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

jel to sve,i zacini i te delize zezalice imaju u svim maksijima ili samo u nekim fensi velegradskim?misim dal da idem do seoskog maksija a preko pola sela da proverim ili ne..

Edited by ivy

ja uzimam u Alonsu, koji je kao napucanijimislim da je u manjim i srazmerno manji izbor

znaci mi po selima nista :cry: ..govna centralisticka...nista moram dograda jednom da vidim sta tamo ima..

ja kupujem u jednom dosta malom, kod Carine, uopšte nije fensi, a ima sve te deleze zezalice

On 16. 3. 2013. at 14:00, assück said:
kupio ovosad vas molim da mi kazete kako to da upotrebim
Kolko para?
Ima neki recept na bocici, u to dodas kokosovo mleko, ja sam bez piletine, samo neku smrznutu mesavinu povrca pa sa spagetama i fetom.

jel ljuto?

Piše neki recept na bočici.Može da se rkne pileće belo, sveže povrće (paprika, tikvice, brokoli, šargarepa), dodaš kokosovo mleko (ili brašno, ali onda treba dodati malo tečnosti), može i soja sos ili konzervirani ananas ako hoćeš da ukus ode na tu stranu. Uz pirinač. Jeo pre par dana (uz zeleni kari). Ispalo fino.

On 17. 3. 2013. at 12:26, ivy said:
jel ljuto?
nije

neznam kakve su te delezove paste i koliki izbor ukusa ima,al' u merkatoru i vecim rodicima ima oridjidji indijskih mida's curry pasta, jedno desetak raznih.curry-paste-hot.jpg

Jeb'la vas kari pasta.Odem do Cika Ljubine oni bas sad nasli da prave popis. Srecom radio onaj u Gospodar Jovanovoj ali tamo nema onog Asukovog.Na kraju sam uzeo neki Patak'spatak-s-tandoori-curry-sos-425g-Product2.jpg013115J07074.jpgU famoznom Alonzu je temperatura pakao + 5 stepeni.

Kasno za editPatke imaju i recepte na ovom kanaluhttp://www.youtube.com/user/PataksCurryClub

Patak generalno jebe kevu.

Jako lako. Neko ulje i to u vok, onda meso po izboru. Dodaš kokosovo mleko i fiš sos, a ako moš da nađeš i lemon grass i lime leaves do jaja. Onda povrće svakojako seckano ida se krčka ogrezlo u kokosovom mleku. Probaš pa dodaješ kari paste još ako treba. Sipaš u vanglu bareni basmati, preliješ tim skrčkanim, lopatu u šake i udri. Baš sam danas smlatio zeleni kokos kari sa pilećinom, i sutra bih opet.